Ξεπέρασε τον Τζόρνταν ο Μπράιαντ

Ο "θρύλος" των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ, έγραψε για ακόμα μία φορά το όνομά του στην ιστορία του NBA, ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν σε συνολικά σουτ εντός πεδιάς, καταλαμβάνοντας πλέον την τρίτη θέση. Επίσης, έσπασε κι ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς είναι πλέον ο πρώτος σε άστοχα σουτ την ιστορία του NBA.

Ξεπέρασε τον Τζόρνταν ο Μπράιαντ

Ο αγώνας των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μέμφις Γκρίζλις είχε ιστορική σημασία για τον σταρ των "λιμνανθρώπων", Κόμπε Μπράιαντ, καθώς ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν σε συνολικά σουτ εντός πεδιάς, έχοντας πλέον 24.542 προσπάθειες, έναντι 24.537 του "θρυλικού" παίκτη των Σικάγο Μπουλς.

Παράλληλα όμως κατέρριψε ένα "μαύρο" ρεκόρ, καθώς με τις 16 άστοχες προσπάθειες που πραγματοποίησε στον αγώνα με τους Γκρίζλις, ξεπέρασε τον "Hall of Famer" Τζον Χάβλιτσεκ των Μπόστον Σέλτικς, ο οποίος είχε 13.417 άστοχα σουτ, με τον Μπράιαντ να έχει πλέον 13.421.

Ο 36χρονος άσος βρίσκεται μπροστά από τους Τζον Χάβλιτσεκ (13.417), Έλβιν Χέις (13.296), Καρλ Μαλόουν (12.682), Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (12.470) και Μάικλ Τζόρνταν (12.345).

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μόλις 87 παίκτες στην ιστορία του NBA έχουν σουτάρει μεγαλύτερο αριθμό προσπαθειών, από τα άστοχα σουτ του "Black Mamba".

Δείτε αναλυτικά τους πρώτους σε σουτ εντός πεδιάς:

Ξεπέρασε τον Τζόρνταν ο Μπράιαντ

Δείτε τα κατορθώματά του στον αγώνα με τους Γκρίζλις:

Διαβάστε ακόμα:

Έτοιμος να ξεπεράσει τον Τζόρνταν ο Μπράιαντ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κουφός, ρεκόρ ο Αντετοκούνμπο (VIDEOS)

Γιατί ο Αντετοκούνμπο θύμισε Τζόρνταν (VIDEOS)

Τάπα με δύο χέρια και highlight κάρφωμα από Αντετοκούνμπο (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK