Ξέσπασε ο Ντουράντ: "Οι δημοσιογράφοι φερθήκατε σ@@@ά στον Κόμπε"

Ξεκάθαρη θέση κατά των δημοσιογράφων και της κριτικής που ασκείται στον Κόμπε Μπράιαντ πήρε ο Κέβιν Ντουράντ. "Ήταν ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν" δήλωσε μεταξύ άλλων.

"Ήταν το είδωλό μου ο Μπράιαντ. Τον μελέτησα, ήθελα να γίνω σαν αυτόν. Ήταν ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Είμαι απογοητευμένος επειδή εσείς παιδιά (οι δημοσιογράφοι) τον μεταχειριστήκατε πολύ άσχημα. Είναι ένας θρύλος και το μόνο που ακούω είναι πόσο άσχημα σουτάρει και το ότι ήρθε η ώρα να τα παρατήσει. Εσείς λοιπόν μεταχειριστήκατε έναν από τους θρύλους μας σαν σ@@@ά. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Οπότε τώρα μπορείτε να αρχίσετε να είστε καοί μαζί του. Τώρα που αποφάσισε να αποσυρθεί", ήταν τα λόγια του Κέβιν Ντουράντ.

Αυτό το ξέσπασμα ήρθε λίγες ώρες μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της απόφασης του Κόμπε Μπράιντ να αποσυρθεί από τα παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε το τέλος ο Κόμπε!

Η συνέντευξη του Κόμπε στο Contra.gr

Τα "αστέρια" του μπάσκετ υποκλίθηκαν στον Κόμπε

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα