Ξέσπασπα Πόποβιτς: "Ρατσιστής, ξενόφοβος και επικίνδυνος ο Τραμπ"

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γκρεγκ Πόποβιτς για τον Ντόναλντ Τραμπ και μόλις βρήκε βήμα του έδωσε να καταλάβει. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής των Σπερς.

Ξέσπασπα Πόποβιτς: "Ρατσιστής, ξενόφοβος και επικίνδυνος ο Τραμπ"
Πόποβιτς ΗΠΑ Εθνική

Δύο μόλις ημέρες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και ενώ η Αμερική συγκλονίζεται από τις διαδηλώσεις εναντίον του νέου Προέδρου, ο Γκρεγκ Πόποβιτς πέρασε στην αντεπίθεση για τον ένοικο του Λευκού Οίκου.

Ο προπονητής των Σπερς, όπως και άλλη φορά στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν πολύ επικριτικός λέγοντας: "O νέος πρόεδρος εκλέχθηκε με το χειρότερο ποσοστό αντιπροσώπευσης στην ιστορία. Η πλειοψηφία δεν συμφωνεί μαζί του. Οτι κάνει, είναι ανησυχητικό. Μου είναι πολύ δύσκολο να σεβαστώ κάποιον που τον βλέπουμε να είναι μισογύνης, ξενόφοβος, ρατσιστής.

Να κορϊδεύει τους ανθρώπους με αναπηρίες. Και με ενοχλεί και όλος αυτός ο κόσμος που είναι γύρω του που προσπαθεί να μας πείσει ότι ο πρόεδρος δεν έχει πει ποτέ αυτά που έχει πει.

Ολα αυτά που έχει πει κατά καιρούς αν τα έλεγαν τα παιδιά μας, θα τα είχαν φυλακίσει για τουλάχιστον για έξι μήνες. Και χάρηκα που είδα πολύ κόσμο στις διαδηλώσεις γιατί φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος που νοιάζεται γι' αυτή τη χώρα. Είναι παρήγορο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK