Ξεχασιάρης ο "Answer"; Mπα...

Ο Αλεν Αϊβερσον δεν πήρε μαζί του στο σπίτι του το τρόπαιο που του δόθηκε για τη είσοδό του στο Hall of Fame. Μην βιαστείτε όμως να τον χαρακτηρίσετε επιπόλαιο ή αλαζόνα. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το τρόπαιο έμεινε στο ξενοδοχείο.

Ξεχασιάρης ο "Answer"; Mπα...

Mία φωτογραφία που εμφανίστηκε στο twitter τις τελευταίες ώρες προκάλεσε απορίες. Το τρόπαιο που πήρε ο Αλεν Αϊβερσον για την είσοδό του στο Hall of Fame μόνο στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου...

Ξεχασιάρης ο Αnswer; Οχι, απλώς το συγκεκριμένο τρόπαιο είναι τόσο βαρύ που σχεδόν κανείς δεν το παίρνει μαζί του σε αεροπορικό ταξίδι. Αβολο μέχρι τελική πτώσεως.

 

Η υπεύθυνος των δημοσίων σχέσων του Hall of Fame εξήγησε σχετικά: "Περίπου οι μισοί παίκτες τα προηγούμενα χρόνια έκαναν το ίδιο. Αφησαν το τρόπαιο στο ξενοδοχείο και τους το έστειλαν με ταχυδρομείο.

Το προσωπικό των ξενοδοχείων από την άλλη πλευρά είναι απολύτως ενήμερο γι' αυτή τη συνήθεια και τακτοποιεί άμεσα το θέμα. Αλλωστε στο ξενοδοχείο υπάρχει και άλλο τρόπαιο ξεχασμένο" τόνισε η Φραντ Τζάντκινς.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα