Ξεχασιάρης ο "Answer"; Mπα...

Ο Αλεν Αϊβερσον δεν πήρε μαζί του στο σπίτι του το τρόπαιο που του δόθηκε για τη είσοδό του στο Hall of Fame. Μην βιαστείτε όμως να τον χαρακτηρίσετε επιπόλαιο ή αλαζόνα. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το τρόπαιο έμεινε στο ξενοδοχείο.

Ξεχασιάρης ο "Answer"; Mπα...

Mία φωτογραφία που εμφανίστηκε στο twitter τις τελευταίες ώρες προκάλεσε απορίες. Το τρόπαιο που πήρε ο Αλεν Αϊβερσον για την είσοδό του στο Hall of Fame μόνο στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου...

Ξεχασιάρης ο Αnswer; Οχι, απλώς το συγκεκριμένο τρόπαιο είναι τόσο βαρύ που σχεδόν κανείς δεν το παίρνει μαζί του σε αεροπορικό ταξίδι. Αβολο μέχρι τελική πτώσεως.

 

Η υπεύθυνος των δημοσίων σχέσων του Hall of Fame εξήγησε σχετικά: "Περίπου οι μισοί παίκτες τα προηγούμενα χρόνια έκαναν το ίδιο. Αφησαν το τρόπαιο στο ξενοδοχείο και τους το έστειλαν με ταχυδρομείο.

Το προσωπικό των ξενοδοχείων από την άλλη πλευρά είναι απολύτως ενήμερο γι' αυτή τη συνήθεια και τακτοποιεί άμεσα το θέμα. Αλλωστε στο ξενοδοχείο υπάρχει και άλλο τρόπαιο ξεχασμένο" τόνισε η Φραντ Τζάντκινς.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ