Λεβέντικη τοποθέτηση του Giannis για την απόλυση του Κιντ

Το λέει η ψυχούλα του του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σταρ των Μπακς αφιέρωσε ύμνους για τον απολυμένο Τζέισον Κιντ και εξέφρασε την αμηχανία του για το γεγονός ότι έμαθε πρώτος για την απόλυση.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts to a foul called against his team during the first quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Monday, Dec. 4, 2017. (AP Photo/Winslow Townson)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts to a foul called against his team during the first quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics in Boston, Monday, Dec. 4, 2017. (AP Photo/Winslow Townson) AP

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την αποπομπή του Τζέισον Κιντ από τον πάγκο των Μπακς ήταν όπως την περιμέναμε. Αφοπλιστικά ειλικρινής!

Ο Ελληνας σταρ του Μιλγουόκι δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους, έστω και αν η δική του αλήθεια δεν συμβαδίζει μ' αυτή της ομάδας.

"Ξέρετε ότι ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι ότι είμαι πιστός στους ανθρώπους γύρω μου. Το ίδιο συμβαίνει και με τον κόουτς. Και ήταν άβολο να το ξέρω πριν καν συμβεί" είπε ο πάντα αυθόρμητος Giannis.

H συνέχεια είχε ολίγον απολογιστικό χαρακτήρα: "Ο Κιντ ήταν μέρος της επιτυχίας μας. Με εμπιστεύτηκε, έβαλε την μπάλα στα χέρια μας, μου έδωσε κίνητρο, με ώθησε προς το πάνω. Οταν ήρθε ήμουν 19. Την πρώτη φορά που ήθελε να μου δώσει την μπάλα δεν ήμουν έτοιμος. Του το είπα. "Οκ, θα πάρουμε το χρόνο μας" απάντησε. Και τον πήραμε. Και στη συνέχεια τα καταφέραμε. Ηταν σπουδαίο να έχουμε αυτόν τον προπονητή".

Αν μην τι άλλο, γαλόνια στη στολή του Κιντ έραψε ο Γιάννης μ' αυτές τις δηλώσεις. Και μπράβο του γιατί βγήκε μπροστά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK