Μάτζικ: "Ελπίζω οι Λέικερς να χάνουν συνέχεια"

Σάλο προκάλεσε η δήλωση του Μάτζικ Τζόνσον ότι εύχεται οι Λέικερς να χάνουν συνέχεια. Ποια ήταν η πρόθεσή του, πώς αντέδρασαν ο Κόμπε Μπράιαντ και Μπάιρον Σκοτ;

Μάτζικ: "Ελπίζω οι Λέικερς να χάνουν συνέχεια"

Ο Μάτζικ Τζόνσον λατρεύει όσο τίποτα τους Λέικερς και θέλει να τους ξαναδεί, όσο κανένας άλλος ίσως, πρωταγωνιστές. Πρότεινε όμως μια λύση που δεν ήχησε καλά στ' αυτιά του προπονητή Μπάιρον Σκοτ και του μεγάλου αστεριού των "λιμνάνθρωπων", του Κόμπε Μπράιαντ.

Ο θρυλικός γκαρντ των Λέικερς υποστήριξε ότι μία είναι η επιλογή για να χτιστεί από το μηδέν μια ανταγωνιστική ομάδα. " Ελπίζω οι Λέικερς να χάσουν σε κάθε παιχνίδι. Γιατί αν είναι να χάνεις, χάσε. Το λέω σοβαρά", υποστήριξε ο Τζόνσον και εξηγήθηκε: " Αν είναι να χάσεις, πρέπει να χάσεις γιατί δεν μπορείς να είσαι στο μέσο του σωρού. Είτε θα είσαι κορυφαίος είτε πρέπει να είσαι κακός προκειμένου να διαλέξεις ψηλά στο ντραφτ".

Ο Κόμπε Μπράιαντ κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις ενός εκ των ινδαλμάτων του και απάντησε ότι " ο Μάτζικ έχει συνηθίσει να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης. Μιλάει από αυτή τη σκοπιά. Είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες όλων των εποχών και δεν θέλει να χάνει. Μπορεί η ιδιοκτησία να σταυρώνει τα δάχτυλά της γι' αυτό, αλλά οι παίκτες ποτέ. Θέλουν πάντα να κερδίζουν".

Ο Μπάιρον Σκοτ, μέλος του Showtime των Λέικερς, ήταν πιο σκληρός για τον πρώην συμπαίκτη του: " Είναι εύκολο να μιλάς όταν είσαι απ' έξω. Άλλο η ήττα και άλλο να προσπαθείας να χάσεις. Οι παίκτες δεν σκέφτονται έτσι".

Τέλος ο Νικ Γιανγκ, μιλώντας χιουμοριστικά, πρότεινε στον Μάτζικ " να μείνει για λίγο διάστημα στο Dodgers Stadium", γιατί δεν θα είναι το ίδιο ευπρόσδεκτος στο Staples Center.

Επειδή τα λεγόμενά του παρεξηγήθηκαν, ο Τζόνσον επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις. "Είπα ότι ελπίζω οι Λέικερς να μην κερδίσουν πολλά παιχνίδια επειδή θέλω να έχουν την πρώτη ή τη δεύτερη επιλογή. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν σούπερ σταρ στο ντραφτ. Αυτή τη χρονιά υπάρχουν 3-4 στο κολεγιακό πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε κάποιον εξ αυτών. Δεν θέλω η ομάδα να τερματίσει στη μέση και να επιλέξει από το 10 μέχρι το 14. Είναι λυπηρό να βλέπεις τους Λέικερς, τους Νικς και τους Σέλτικς, ομάδες με τέτοια ιστορία και τόσα πρωταθλήματα, να υποφέρουν την ίδια στιγμή", έγραψε σε μια σειρά ποσταρισμάτων στο twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK