Με λυμένο το ζωνάρι είναι όλοι τους στα playoffs (VIDEOS)

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι στα playoffs του ΝΒΑ γίνεται ήδη σκοτωμός, χάνει η μάνα το παιδί ή το παιδί τη μάνα και άλλα τέτοια επικολυρικά; Οι video-αποδείξεις πως η postseason είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Chicago Bulls' Michael Carter-Williams, left, has words with Boston Celtics' Isaiah Thomas (4) as Jae Crowder comes between the pair during the second half in Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series in Chicago, Sunday, April 23, 2017. The Celtics won 104-95. (AP Photo/Charles Rex Arbogast)
Chicago Bulls' Michael Carter-Williams, left, has words with Boston Celtics' Isaiah Thomas (4) as Jae Crowder comes between the pair during the second half in Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series in Chicago, Sunday, April 23, 2017. The Celtics won 104-95. (AP Photo/Charles Rex Arbogast) AP

Οι Καβαλίερς ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο β' γύρο των playoffs του ΝΒΑ (και οι Γουόριορς θα είναι η δεύτερη). Εύκολα θα έλεγε κανείς, αν κοιτάξει το 4-0 των πρωταθλητών επί των Πέισερς. Μόνο που η σειρά είχε πολύ... ψωμί μέχρι την τέταρτη νίκη της παρέας του Τζέιμς στην Ινδιανάπολη.

Όπως συμβαίνει με καθεμιά από τις σειρές απ' Ανατολή σε Δύση.

Στο ισόπαλο Σαν Αντόνιο-Μέμφις η μια ματσάρα διαδέχεται την άλλη και ο προπονητής των Γκρίζλις ζητάει συμβουλές για να σταματήσει τον Λέοναρντ, αφού έχει ξεσπάσει κατά της διαιτητικής ασυλίας των Σπερς!

Στο Βοστόνη-Σικάγο, που είναι στο 2-2 με δύο μπρέικ εκατέρωθεν ο Χόιμπεργκ κάνει λόγο για έναν Τόμας που είναι αδύνατο να τον μαρκάρεις, αν κάνει βήματα σε κάθε επίθεση και δεν τα χρεώνουν.

Στο Τορόντο-Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσπαθεί να σκληρύνει όσο πρέπει για ν' αντέξει το... ανατολικό ξύλο που πέφτει στη σειρά μετά τα πρώτα δύο ματς επί καναδικού εδάφους.

Στο Χιούστον-Οκλαχόμα Σίτι ο Γουέστμπρουκ παλεύει να τα βάλει μ' έναν ολόκληρο στρατό, με επικεφαλή τον Χάρντεν, και μετά το 3-1 των Ρόκετς απαίτησε από τους δημοσιογράφους συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Στο Ουάσινγκτον-Ατλάντα ο Τζον Γουόλ κάνει απίθανα πράγματα αποδεικνύοντας γιατί στην παρούσα φάση είναι ο πιο ευφάνταστος πόιντ γκαρντ στο πρωτάθλημα, οι Χοκς αντιπαρατάσσουν την ομαδικότητα για να τον σταματήσουν και οι Μόρις - Μίλσαπ καβγαδίζουν για το ποιος είναι ο πιο κλαψάρης.

Στο Κλίπερς-Γιούτα όλα τα παιχνίδια έχουν κριθεί προσώρας μεταξύ δύο και οκτώ πόντων!

Και είμαστε μόνο στην αρχή, έπεται συνέχεια...

Photo Credits: AP Photo/Charles Rex Arbogast

News 24/7

24MEDIA NETWORK