Μην του λέτε του Νας για Λέικερς, θέλει να ξεχάσει...

Ο Στιβ Νας δεν θέλει να θυμάται τη βραχύβια θητεία του στους Λέικερς και το έδειξε με το πλέον χιουμοριστικό τρόπο. Η ανάρτησή του στο twitter ήταν γεμάτη από... δηλητήριο (για τον ίδιο).

Los Angeles Lakers' Steve Nash, left, is congratulated by guard Jodie Meeks after Nash's assist to tie for third place in NBA career assists, during the first half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Tuesday, April 8, 2014, in Los Angeles. Meeks scored on the play. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Νας Λέικερς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Όταν έχεις αναδειχθεί δύο φορές MVP της κανονικής περιόδου, έχεις παίξει σε οκτώ All Star Game, ήσουν τρεις φορές στην κορυφαία 5άδα της σεζόν και πέντε ο καλύτερος πασέρ του πρωταθλήματος, είναι κρίμα να έχεις ολοκληρώσει την καριέρα σου με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Στιβ Νας, φεύγοντας από τους Σανς για τους Λέικερς, ήπιε το πικρό αυτό ποτήρι. Σαν να τον μάτιασαν και σε δυο χρονιές έπαιξε μόλις 67 παιχνίδια κλείνοντας τον μπασκετικό κύκλο του όπως δεν ονειρευόταν.

Αυτή τη διετία ο Καναδός θα ήθελε πολύ να την αφαιρέσει από τη μνήμη του, να διαγραφεί μεμιάς. Με το διαδίκτυο όμως όλα είναι μπροστά στα μάτια μας. Τουλάχιστον το διακωμωδεί και διασκεδάζει.

Διότι, σερφάροντας και πέφτοντας πάνω σ' ένα... ποδοσφαιρικό στιγμιότυπο από αγώνα τον "λιμνάνθρωπων", έκανε... καζούρα στον ίδιο του τον εαυτό. Αυτοτρολάρισμα λέγεται αυτό στη σύγχρονη γλώσσα και ο Νας το έκανε πολύ καλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK