Μίδας ο Κόμπε: Ιλιγγιώδη τα κέρδη του

Φουσκωμένοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει θα είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Κόμπε Μπράιαντ όταν το καλοκαίρι βάλει τέλος στην πολύ μεγάλη καριέρα του.

Μίδας ο Κόμπε: Ιλιγγιώδη τα κέρδη του

Οι Αμερικανοί, που έχουν πάντα μία αδυναμία σ' αυτά τα θέματα, κάθισαν και υπολόγισαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει ο Αμερικανός σταρ από το 1996, όταν και άρχισε την επαγγελματική του καριέρα του στο μπάσκετ μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 όταν και θα κρεμάσει επισήμως από τα παπούτσια του.

Από τους μισθούς του και ΜΟΝΟ, ο Μπράιαντ έβαλε στην τσέπη το αν μην τι άλλο... σεβαστό ποσό των 323 εκατομμυρίων δολαρίων. Μόνο ο Κέβιν Γκαρνέτ έχει βγάλει περισσότερα χρήματα μόνο από μισθούς (για την ακρίβεια έχει τερματίσει στα 332).

Ο Κόμπε φυσικά φρόντισε να αξιοποιήσει την αναγνωρισιμότητά του με μία σειρά από συνεργασίες με γνωστές μάρκες. Κατά καιρούς διαφήμισε τις Adidas, Nike, Sony, Spite, Nintendo, Mercedes και έγινε πλουσιότερος κατά 280εκ δολαρίων!

Το σύνολο, άρα, των κερδών του φτάνει το ιλιγγιώδες ποσό των 603 εκ. δολαρίων επίδοση που τον φέρνει στην 4η θέση των πιο πλούσιων αθλητών όλων των εποχών μετά τους Μεϊγουέδερ, Σουμάχερ και Γουντς.

Ο Κόμπε κατάφερε και ξεπέρασε ακόμα και τον Mάικλ Τζόρνταν ο οποίος βέβαια συνεχίζει να κερδίζει μυθικά ποσά από ένα σωρό δραστηριότητες.

Επί ημερών του Μπράιαντ όμως και οι Λέικερς ωφελήθηκαν ιδιαίτερα. Το 1996 η ομάδα άξιζε 200εκ δολλάρια ενώ η τωρινή αξία της υπολογίζεται στα 2,6 δισεκατομμύρια. Μίδας ο άνθρωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτη πρόταση από ιταλική ομάδα για Κόμπε

Κόμπε Μπράιαντ: Μόνος μου και όλοι σας

Ασύλληπτη συμφωνία Λεμπρόν-Nike

Αυτοί που πληρώνονται καλύτερα από τον Κάρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK