Μπράιαντ: "Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει παίκτης-φαινόμενο"

Ο Κόμπε Μπράιαντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκαλύπτοντας πως έχει όλα τα εχέγγυα να μετατραπεί σ' 'ένα παίκτη-φαινόμενο για το NBA, ενώ αναφέρθηκε και στους Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μπράιαντ: "Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει παίκτης-φαινόμενο"

Ο θρύλος του NBA, Κόμπε Μπράιαντ παραχώρησε συνέντευξη στον ΟΤΕ TV και αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας, τους Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ "έπλεξε το εγκώμιο" του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσο ρόλο έπαιξε η ήττα από την Ελλάδα το 2006 στην απόφασή του να επιστρέψει στην εθνική των ΗΠΑ: "Όχι, πάντα ήθελα να παίξω στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά ταλαιπωρήθηκα από σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα. Αυτή ήταν η τελευταία ήττα των ΗΠΑ και ανυπομονούσα να αντιμετωπίσω την Ελλάδα. Είχαν πολύ μεγαλόσωμους γκαρντ. Τον Σπανούλη και τους υπόλοιπους. Φρόντισα να αντιμετωπίσω σώμα με σώμα αυτούς τους περιφερειακούς. Έπαιξα απέναντι σε νέους παίκτες που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά. Όπως… ο Διαμαντίδης! Είχαν σίγουρα την προσοχή μου. Έπρεπε να μελετήσω αυτούς τους παίκτες".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι φανταστικός παίκτης. Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει είναι τρομακτικό. Μπορεί να γίνει ένα παίκτης-φαινόμενο"!

Όσο για την επίσκεψη του στην Αθήνα, ο ίδιος ανέφερε: "Ήταν εξαιρετικά! Τη λάτρεψα! Τα παιδιά μου και εγώ περπατήσαμε αρκετά τη πόλη… Πήγαμε στην Ακρόπολη και η Αθήνα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να επισκεφθώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK