Μυθικός Αντετοκούνμπο με τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Λέικερς!

Το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του πέτυχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Λέικερς (27 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ), οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με 108-101. Υπόκλιση από Κόμπε Μπράιαντ στον Έλληνα άσο.

Μυθικός Αντετοκούνμπο με τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Λέικερς!

Στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Κόμπε Μπράιαντ στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να δώσει μια παράσταση άνευ προηγούμενου. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που πάτησε για πρώτη φορά τα παρκέ του NBA. Τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3 κλεψίματα, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη επί των Λέικερς με 108-101.

Ήταν τόσο καλός, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα (27), μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ στο ματς (12), μοίρασε τις περισσότερες ασίστ (10) και έκανε περισσότερα κλεψίματα (3) και κοψίματα (4) από κάθε άλλον παίκτη στο γήπεδο! Αυτό ήταν ουσιαστικά το πρώτο του επίσημο τριπλ νταμπλ στο NBA, καθώς από το προηγούμενο που είχε πετύχει κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του είχαν αφαιρεθεί δύο ασίστ.

Μυθικός Αντετοκούνμπο με τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Λέικερς!

Ο Αντετοκούνμπο είχε ακόμα 12/17 σουτ, 3/6 ελεύθερες βολές, μόνο ένα λάθος στα 41'44'' που αγωνίστηκε. Από το μοναδικό θέαμα που προσέφερε εντός παρκέ ο Γιάννης δεν έμεινε ασυγκίνητος ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος μετά το τέλος του ματς, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί. Ο "Black Mamba" έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στον αγώνα, σημειώνοντας 15 πόντους. Για τους Λέικερς πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικ Γιανγκ με 19 πόντους.

Με αυτή τη νίκη οι Μπακς έφτασαν αισίως τις τέσσερις στους τελευταίους πέντε αγώνες και συνεχίζουν την προσπάθεια τους για να προλάβουν τα πλέι οφς.

Δείτε το VIDEO με τα highlights

Το μοναδικό σόου του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Λέικερς

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ντιτρόιτ Πίστονς 88-96

Νιου Γιορκ Νικς - Τορόντο Ράπτορς 95-122

Μιάμι Χιτ - Ιντιάνα Πέισερς 101-93(ΠΑ)

Μιλγουόκι Μπακς - Λος Άντζελες Λέικερς 108-101

Ατλάντα Χοκς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 92-102

Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μπόστον Σέλτικς 124-122

Λος Άντζελες Κλίπερς - Φοίνιξ Σανς 124-84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Υπόκλιση Μπράιαντ στον μαγικό Αντετοκούνμπο

H συγκινητική συμβουλή του Κόμπε στον Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια

"Σκέπασε" τους Λέικερς: Διπλή τάπα από Αντετοκούνμπο!

Τρομερό κάρφωμα από Αντετοκούνμπο στην κορυφή του TOP-10!

Τρέλανε το twitter ο Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK