Να φοβάστε τον ξεκούραστο Γιάννη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέχισε την "ξεκούραση" του κάνοντας... περίπατο στο Σικάγο κόντρα στους Μπουλς, με τους Μπακς να κερδίζουν 110-96 και τον "Greek Freak" να επικρατεί σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo gestures to the bench after Eric Bledsoe scored a basket during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Sunday, Jan. 28, 2018, in Chicago. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Giannis Antetokounmpo AP IMAGES

Έχοντας αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς την τελευταία εβδομάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φρέσκος στο Σικάγο και ξεδίπλωσε για ακόμα μία φορά το πλούσιο ταλέντο του. Μάλιστα δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τα έκανε όλα!

Πρώτος σκόρερ του αγώνα με 27 πόντους, πρώτος σε ασίστ με 8 και δεύτερος σε ριμπάουντ με 9 (10 είχε ο Μαρκάνεν των Μπουλς). Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Τζέισον Κιντ από τον πάγκο των Μπακς, που όπως φαίνεται δεν έχει επηρεάσει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τα "ελάφια" ήταν καταιγιστικά στο πρώτο ημίχρονο και πήραν προβάδισμα 19 πόντων (61-42), για να επικρατήσουν στο τέλος με 110-96.

Δείτε τα... μαγικά του Γιάννη στο παιχνίδι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK