Να τον φοβάσαι τον Αντετοκούνμπο μετά από τόση αποχή

Ξεκούρασε το ταλαιπωρημένο γόνατό του, πήρε δυνάμεις και γύρισε αγριεμένος! Με δική του σούπερ εμφάνιση και αλάνθαστο χέρι από το τρίποντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Νετς.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo dunks against Brooklyn Nets' Jarrett Allen during the first half of an NBA basketball game Friday, Jan. 26, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps)
Αντετοκούνμπο Νετς AP PHOTO/JEFFREY PHELPS

Η ελληνική κερκίδα του Μιλγουόκι θα τον αποθέωνε ούτως ή άλλως είτε είχε βάλει έναν είτε 41 πόντους!

Όσους εν τέλει σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 14/20 σουτ (3/3 τρίποντα), στην επιστροφή του στη δράση μετά από απουσία οκτώ ημερών και δύο αγώνων.

Θηρίο που το 'σκασε από το κλουβί και άντε πιάσ' το μετά...

Ο "Greek Freak", στο πρώτο ματς στη μετά Κιντ εποχή, είχε ακόμη 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Μπακς στο 116-91 επί των Νετς. Με τους οποίους η σχέση έχει εξελιχθεί σε... πελατειακή. Κάθε βράδυ θα ήθελαν να τους έχουν αντιπάλους τα "ελάφια", αφού κατέκτησαν την ένατη σερί νίκη τους σε ισάριθμες συναντήσεις.

Το τελικό +27 αποτυπώνει ακριβώς τη διαφορά των δυο ομάδων στο παρκέ, αφού η παρέα του Giannis είχε σκοράρει 58 πόντους στο πρώτο μισό του αγώνα και στο ίδιο χρονικό διάστημα είχε δεχθεί μονάχα 35!

Μετά τις διαδοχικές επιτυχίες απ' όταν αποπέμφθηκε ο Κιντ, σαν κάτι να κινείται στους Μπακς, οι οποίοι με ρεκόρ 25-22 αρχίζουν να βλέπουν ξανά τετράδα στην Ανατολή. Και με βατό πρόγραμμα ενόψει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK