NBA trades: ο Γκαρνέτ επέστρεψε στη Μινεσότα, στο Μαϊάμι ο Ντράγκιτς

Η επιστροφή του Κέβιν Γκαρνέτ στους Τίμπεργουλβς μετά από οκτώ χρόνια σε Βοστόνη και Μπρούκλιν ήταν η σπουδαιότερη είδηση της τελευταίας ημέρας των ανταλλαγών στο ΝΒΑ.

NBA trades: ο Γκαρνέτ επέστρεψε στη Μινεσότα, στο Μαϊάμι ο Ντράγκιτς

Ο "KG" αποφάσισε να μην κάνει χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό του να μπλοκάρει οποιαδήποτε ανταλλαγή και συμφώνησε να γυρίσει στην ομάδα που έφτιαξε το όνομά του παίζοντας από το 1995 μέχρι το 2007. Εκεί που ξεκίνησε εκεί και θα κλείσει την καριέρα του δηλαδή...

Στη θέση του η ομάδα της Νέας Υόρκης πήρε τον Θαντέους Γιανγκ.

Τι άλλο συνέβη;

- Οι Χιτ κέρδισαν τη μάχη απόκτησης του Γκόραν Ντράγκιτς από τους Σανς. Πήραν "πακέτο" και τον μικρό αδερφό του Ζόραν. Γι' αυτούς έδωσαν τον Ντάνι Γκρέιντζερ, τον Τζάστιν Χάμιλτον και δύο ντραφτ-πικ του πρώτου γύρου.

- Από την ίδια συμφωνία ο Σουέιν Ουίλιαμς και ο Νόρις Κόουλ πήγαν από το Μαϊάμι στους Πέλικανς, οι οποίοι, αφού πήραν, έστειλαν τον Τζον Σάλμονς στο Φίνιξ.

- Το δρομολόγιο προς το Ντιτρόιτ έκανε ο Ρέτζι Τζάκσον των Θάντερ, οι οποίοι πήραν από τα "πιστόνια" τον Ντι Τζέι Όγκουστιν και τον Κάιλ Σινγκλέρ.

- Ο Ρέιμον Σέσιονς των Κινγκς πήγε στους Ουίζαρντς για ν' ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή ο Αντρέ Μίλερ και να ξαναβρεί τον κόουτς Τζον Καρλ.

- Ο Άρον Άφλαλο πήγε μαζί με τον Αλόνζο Γκι από τους Νάγκετς στους Μπλέιζερς έναντι τριών παικτών ( Ουίλ Μπάρτον, Τόμας Ρόμπινσον, Βίκτορ Κλαβέρ) και δύο επιλογές κολεγιόπαιδων (σε πρώτο και δεύτερο γύρο).

- Ο Μπράντον Νάιτ έφυγε από τους Μπακς για να πάει στους Σανς. Αντ' αυτού τα "ελάφια" πήραν από τους "ήλιους" τους Μάιλς Πλάμλι - Τάιλερ Ένις και τον Μάικλ-Κάρτερ Ουίλιαμς από τους Σίξερς.

- Ο Πάμπλο Πριγκιόνι άφησε τους Νικς για τους Ρόκετς. Ο Αλεξέι Σβεντ και δύο μελλοντικά ντραφτ-πικ έφυγαν για τους Νεοϋορκέζους ως ανταλλάγματα.

- Στην ομάδα του Χιούστον και ο Κέι Τζέι ΜακΝτάνιελς από τους Σίξερς, στη Φιλαντέλφια ο Αϊζάια Κάαναν και ντραφτ-πικ στο β' γύρο.

- Ο Κέντρικ Πέρκινς ανήκει πλέον στους Τζαζ, με τον Τούρκο Ενές Καντέρ και τον Στιβ Νόβακ να στέλνονται στους Θάντερ.

- Ο Τάισον Πρινς κατέληξε στους Πίστονς, τη στιγμή που Λουίτζι Ντατόμε και Γιόνας Γέρεμπκο πήγαν στους Σέλτικς.

- Ο Αϊζάια Τόμας έφυγε από τους Σανς για τους Σέλτικς. Ο Μάρκους Θόρτον και ένα ντραφτ-πικ μέσω των Καβαλίερς κατέληξαν στην ομάδα του Φίνιξ.

- Οι Σίξερς πήραν τον ΤζαΒέιλ ΜακΓκι από τους Νάγκετς μαζί με θέση στον πρώτο γύρο του ντραφτ.

-Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Zοφρί Λοβέρν στους Νάγκετς. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Ντένβερ, που απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Χίμκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK