Αυτό είναι το παρατσούκλι του Γιάννη στο WWE!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και θα δει αγώνα με τον αγαπημένο του παλαιστή στο WWE από κοντά. Ποιο είναι το παρατσούκλι του άσου των Μπακς πάνω στο... ρινγκ που περιέχει... τι άλλο; Ελλάδα. Μυστήριο με τη συμμετοχή του κόντρα στους Μπουλς (VIDEO)!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on from the bench with teammates during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on from the bench with teammates during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola) AP

Καταρχάς να πούμε τα καλά νέα. Ο Γιάννης είναι καλά και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κόντρα στους Μπουλς τα ξημερώματα της Τετάρτης. Βέβαια, αν προσέξετε καλύτερα την απάντηση που έδωσε στο βίντεο που ακολουθεί, αυτό δεν είναι 100% σίγουρο.

Βλέπετε, ο Γιάννης βρέθηκε στο Σικάγο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα για το WWE μαζί με την οικογένεια του. Είναι κάτι που ήθελαν οι δικοί του άνθρωποι αλλά και ο ίδιος, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει!

Ποιος ο λόγος που το... κυνήγησε και μάλιστα ρώτησε για το θέμα στα social media; Μα φυσικά ο Τζον Σίνα! Αποτελεί τον αγαπημένο του παλαιστή και όταν έμαθε πως θα γυρίσει για ένα... σπέσιαλ σόου, έψαχνε τρόπο να το παρακολουθήσει και φυσικά, όπως είπε, να τον γνωρίσει από κοντά.

Ξεφύγαμε όμως... Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη: " παίζεις απέναντι στο Σικάγο αύριο το πρωί" , με τον Γιάννη να απαντάει: "ναι παίζουμε κόντρα στο Σικάγο" . Δεν έβαλε δηλαδή ακριβώς τον εαυτό του μέσα, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως δηλώθηκε στη λίστα με τους "probable".

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΣΤΟ WWE!

Σε επόμενη επόμενη ερώτηση ο Γιάννης απάντησε πως αν είχε ένα παρατσούκλι στο WWE σίγουρα θα ήταν... "Greek Freak" ότι δηλαδή και στο NBA, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει την... σπέσιαλ κίνηση του.

Τέλος μίλησε και για τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα. Κινητή διαφήμιση ο Γιάνναρος, τον οποίο ψηφίζουμε σε Facebook και Twitter για το All Star Game γράφοντας Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE

News 24/7

24MEDIA NETWORK