Ιστορική νίκη κόντρα στη Θάντερ η Ρεάλ με φοβερά buzzer beaters

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέταξε στην παράταση με 142-137 την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετά από ένα επεισοδιακό ματς γεμάτο ένταση και συγκινήσεις. Τρομερός Σέρχιο Γιουλ που "σκότωσε" από το τρίποντο και απίθανη εμφάνιση από τον Οθέλο Χάντερ.

Ιστορική νίκη κόντρα στη Θάντερ η Ρεάλ με φοβερά buzzer beaters

Άρωμα NBA στη Μαδρίτη όπου η Ρεάλ υποδέχθηκε την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο πρώτο φιλικό των Αμερικανών στην Ευρώπη ενόψει της νέας σεζόν. Μόνο που η παρέα του Ράσελ Ουέστμπρουκ αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι ελέω... Γιουλ και Χάντερ!

Οι δύο άσοι της Ρεάλ πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση υπέταξαν τους αστέρες του ΝΒΑ στην παράταση με 142-137 μετά από ένα επεισοδιακό ματς γεμάτο ένταση και συγκινήσεις.

Ιστορική νίκη κόντρα στη Θάντερ η Ρεάλ με φοβερά buzzer beaters

Ο Σέρχιο Γιουλ και τα buzzer beaters του "σκότωσαν" τους αντιπάλους. Αρχικά ο Ισπανός πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο στη λήξη της δεύτερης περιόδου, στη συνέχεια τη λήξη της τρίτης, ενώ επανέλαβε κάτι αντίστοιχο στο φινάλε του ματς ισοφαρίζοντας σε 126-126 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί πήρε τη σκυτάλη ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ και με 7 πόντους στον έξτρα χρόνο λύγισε τη Θάντερ.

Για τους νικητές 24 πόντους πέτυχε ο Κάρολ, 21 o Γιουλ και 19 o Χάντερ. Από την άλλη για την Οκλαχόμα 34 έβαλε ο Ολαντίπο, 29 ο Καντέρ και 18 ο Ουέστμπρουκ που αγωνίστηκε μόνο στην πρώτη και στην τρίτη περίοδο.

Πάντως μετά από μια τέτοια εμφάνιση και νίκη η Ρεάλ θα αισθάνεται πανίσχυρη. Μην ξεχνάμε ότι στις 12 Οκτώβρη υποδέχεται και τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK