Ντουράντ: "Θέλω να εμπνέω τον κόσμο"

Ποιος είναι ο Κέβιν Ντουράντ εκτός γηπέδου; Τι φοράει; Τι φοβάται; Τι θέλει να πετύχει; Όλες οι απαντήσεις στο κείμενο που ακολουθεί

Ντουράντ: "Θέλω να εμπνέω τον κόσμο"

Ο σταρ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ, σε συνέντευξη του για την παρουσίαση του " Tech Pack" της Nike, μιλάει για το μεγαλύτερο πάθος του εκτός γηπέδου, για την τον μεγαλύτερο φόβο του, για τους στόχους του και για το προσωπικό του στιλ.

Ντουράντ: "Θέλω να εμπνέω τον κόσμο"

Εάν θα θέλατε να περιγράψετε τον Kevin Durant χωρίς να αναφέρετε καθόλου το μπάσκετ, τι θα λέγατε;

Είμαι απλός άνθρωπος. Δεν χρειάζομαι πολλά. Και είμαι αυθόρμητος. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που με περιγράφουν.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος σας εκτός του γηπέδου;

Το μεγαλύτερο πάθος μου είναι να βοηθώ τους νέους ανθρώπους. Μπορώ να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά που με προσεγγίζουν, να τους μάθω την αξία της δουλειάς χρησιμοποιώντας παράδειγμα τη δική μου πορεία και μιλώντας τους. Όσο μπορώ, προσπαθώ να μιλάω με άλλους ανθρώπους και να τους λέω για τους αγώνες που έδωσα και τις μάχες που θα δώσουν κι αυτοί όταν ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι. Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω.

Ποιο είναι το κίνητρό σας για να ρίχνετε βολές μετά τις προπονήσεις; Γιατί παραμένετε στο γυμναστήριο περισσότερο από όσο χρειάζεται;

Απλώς θέλω να είμαι συνεπής με ό,τι κάνω. Θέλω συνεχώς να είμαι ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο κάθε βράδυ. Αυτό μπορεί να το κάνει κανείς μία ή δύο φορές σε όλη τη σεζόν, αλλά εγώ θέλω να το κάνω κάθε βράδυ. Έτσι, θέλω να συνεχίζω να προπονούμαι και απλώς θέλω να είμαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ να είμαι. Η επαγγελματική ηθική μου είναι κάτι που κουβαλάω από παιδί, γι' αυτό και δεν την ξεχνώ ποτέ.

Ντουράντ: "Θέλω να εμπνέω τον κόσμο"

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;

Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι μπορεί να θεωρήσω τα πράγματα δεδομένα. Το να μπορώ να κάνω κάτι που αγαπώ κάθε μέρα είναι ευλογία. Παίζουμε τόσα πολλά παιχνίδια, έχουμε τόσες πολλές προπονήσεις όλα γίνονται γρήγορα. Όταν θα έχουν τελειώσει όλα, φοβάμαι ότι μπορεί να μην έχω απολαύσει κάθε μία ημέρα ως επαγγελματίας.

Όταν αποσυρθείτε από το NBA, για ποιο πράγμα θέλετε να σας θυμούνται;

Θέλω να είμαι μέλος στο Hall of Fame, να κερδίσω πολλά πρωταθλήματα και κυρίως θέλω να αφήσω το σημάδι μου στην πόλη. Θέλω να εμπνεύσω τους νέους ανθρώπους στην πόλη που παίζω και να με θυμούνται ως έναν από τους ανθρώπους που επηρέασαν τη ζωή τους εντός και εκτός γηπέδων.

Ποια θέλετε να είναι η κληρονομιά που θα αφήσετε εκτός του μπάσκετ;

Εκτός του μπάσκετ είναι απλό. Θέλω να εμπνεύσω, θέλω να καθοδηγήσω τους ανθρώπους προς τη σωστή κατεύθυνση και θέλω να δείξω στους ανθρώπους τι είναι αγάπη.

Τι σας αρέσει στο Tech Fleece;

Πρώτα από όλα η εφαρμογή. Μου ταιριάζει τέλεια. Η εφαρμογή που αγκαλιάζει το σώμα είναι αυτό που αναζητώ τώρα. Και το συνδυάζουν με διαφορετικές στάμπες. Πριν φορούσα τη στάμπα της παραλλαγής. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτό, ιδιαίτερα με τις μικρές λεπτομέρειες, σε ό,τι αφορά τις κουκούλες και το μοτίβο με το φερμουάρ. Είναι οπωσδήποτε ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Ντουράντ: "Θέλω να εμπνέω τον κόσμο"

Οι ομάδες του NBA χρειάζεται να ταξιδεύουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Ποιο είναι το κλειδί για να διατηρεί κανείς σώας τας φρένας όταν βρίσκεται τόσο πολύ στο δρόμο;

Μένοντας κοντά στους συμπαίκτες σου, γελώντας και κάνοντας αστεία. Η σεζόν είναι μεγάλη. Ενίοτε είναι ένα συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου και η επαφή με τους συμπαίκτες και η δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς την παρά τους εκτός του μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό. Επίσης, βοηθάει να έχει κανείς ηλεκτρονικές συσκευές. Έχοντας αυτή τη συντροφική σχέση με τους συμπαίκτες στο αεροπλάνο, το λεωφορείο, το ξενοδοχείο, το εστιατόριο-βοηθάει πολύ.

Πώς θα περιγράφατε το στυλ σας και γιατί είναι σημαντικό για εσάς να είστε τολμηρός με τα στοιχεία της μόδας;

Μου αρέσει να φοράω καλά ρούχα, όσο απλό κι αν ακούγεται αυτό. Προσπαθώ να μην κάνω υπερβολικά πολλά πράγματα. Εάν κάτι δεν μου αρέσει, δεν το φοράω, ό,τι σχέδιο κι αν είναι και όποιος κι αν το έφτιαξε. Είμαι πολύ απλός ως προς αυτό. Εάν έχει καλή εφαρμογή, το φοράω ακόμη και κάνει πέντε δολάρια. Προσπαθώ να μην κάνω υπερβολικά πολλά πράγματα, αλλά μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα, όσο απλοϊκό κι αν ακούγεται αυτό.

Ποιος πιστεύετε ότι έχει το καλύτερο στυλ στο NBA, πέρα από εσάς;

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Είναι πραγματικά πολύ καλός. Συνδυάζει πολλά πράγματα στοστυλ του. Είναι πολύ κλασικός, αλλά είναι και πολύ μοντέρνος και κομψός. Ο Ντουέιν Γουέιντ είναι αρκετά καλός επίσης. Υπάρχουν αρκετοί, αλλά εάν θα έπρεπε να επιλέξω έναν, θα έλεγα τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Σε ό,τι αφορά το στυλ, υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους παίκτες του NBA;

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά θέλουμε πάντα να δείχνουμε ωραίοι. Οι άντρες δεν συγκρίνονται διαρκώς, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουν να κάνουν εντύπωση στο πέρασμά τους, το ίδιο κι εγώ, χωρίς να ανησυχώ για το τι φοράνε οι άλλοι παίκτες του NBA. Για μένα, το βασικό είναι να μου αρέσει αυτό που φοράω και να αισθάνομαι καλά μέσα σε αυτό. Και τελευταία αυτό ακριβώς κάνω.

Η καινούργια συλλογή Nike Tech Fleece για το φθινόπωρο του 2015 είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα της Nike.

Ντουράντ: "Θέλω να εμπνέω τον κόσμο"

Η ανδρική συλλογή συνιστά από μόνη της μια νέα στιλιστική πρόταση. Το Nike Tech Fleece Varsity Jacket με το fleece ύφασμα και τον εργονομικό σχεδιασμό ανανεώνει το κλασικό στυλ, ενώ στο Nike Tech Fleece Hoodie, το τελείωμα στο πίσω μέρος επεκτείνεται, προσφέροντας μεγαλύτερη κάλυψη. Ταυτόχρονα, ο πιο ψηλός λαιμός στην κουκούλα προστατεύει το πρόσωπο αυτού που το φοράει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK