ΝΒΑ trade deadline: Ποιος πήγε πού...

Κερδισμένοι της trade dealine day οι Καβαλίερς, οι Κλίπερς και οι Θάντερ, απέκτησαν παίκτες που θα τους φανούν χρήσιμοι στη μάχη για τον τίτλο. Αντίθετα κανένα μεγάλο αστέρι δεν μετακινήθηκε.

ΝΒΑ trade deadline: Ποιος πήγε πού...

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πέρυσι τέτοια εποχή, η τελευταία ημέρα των ανταλλαγών στο ΝΒΑ δεν έκρυβε μεγάλες ή μικρές εκπλήξεις. Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί κανένα μεγάλο όνομα, όπως ο Κέβιν Λοβ, ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ή ο Ντουάιτ Χάουαρντ άλλαξε περιβάλλον και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές στα ρόστερ.

Αν πρέπει να σταθούμε κάπου είναι στην παραχώρηση του Μαρκίφ Μόρις από τους Σανς στους Γουίζαρντς, στην απόκτηση ενός σουτέρ ( Φόι) από τους Θάντερ και στην ένταξη του Τσάνινγκ Φράι στους Καβαλίερς που έστειλε τον Βαρεζάο στο Πόρτλαντ μετά από 12 χρόνια στο Κλίβελαντ. Αμοιβαία ανταλλαγή της τελευταίας στιγμής αυτή μεταξύ Κλίπερς-Γκρίζλις για Στέφενσον και Τζεφ Γκριν.

Όλες οι κινήσεις της τελευταίας ημέρας

- Οι Φίνιξ Σανς ξεφορτώθηκαν τον φασαριόζο Μαρκίφ Μόρις (PF) και στέλνοντάς τον στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς πήραν τον Κρις Χάμφις (PF/C), τον Ντεζουάν Μπλερ (PF/C) και ένα προστατευμένο ντραφτ πικ του α' γύρου.

- Ο Λανς Στέφενσον (SG/SF) έφυγε από τους Λος Άντζελες Κλίπερς για να πάει στους Μέμφις Γκρίζλις έναντι του Τζεφ Γκριν (SF/PF).

- Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ενισχύθηκαν περιφερειακά με τον σουτέρ Ράντι Φόι (SG) δίνοντας στους Ντένβερ Νάγκετς τον Ντι Τζέι Όγκουστιν (PG), τον Στιβ Νόβακ (SF) και δύο ντραφτ του β' γύρου.

- Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν δικό τους τον Τσάνινγκ Φράι (PF/C) των Ορλάντο Μάτζικ. Μαζί πήραν ένα νούμερο β' γύρου σε μελλοντικό ντραφτ, όπως και ένα ποσό. Στο τριπλό deal συμπεριλαμβάνονται και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς παίρνοντας τον Βραζιλιάνο Άντερσον Βαρεζάο (PF/C), που αφήνει το Οχάιο μετά από 12 χρόνια, και μελλοντικό ντραφτ πικ υπό όρους.

- Ο Κερκ Χάινριχ (PG) κατέληξε από τους Σικάγο Μπουλς στους Ατλάντα Χοκς έναντι ενός ντραφτ πικ στο β' γύρο.

- Ο Λιθουανός Ντονάτας Μοτεγιούνας (PF/C) και ο Μάρκους Θόρτον (SG) πήγαν μαζί από τους Χιούστον Ρόκετς στους Ντιτρόιτ Πίστονς. Οι "ρουκέτες" μαζί με μία προστατευμένη επιλογή στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 2016 πήραν και τον Τζόελ Άντονι (C). Τον οποίο ωστόσο έστειλαν άμεσα στους Φιλαντέλφια Σίξερς. Για να τον αποδεχθούν οι τελευταίοι πήραν και μια επιλογή στο β' γύρο.

- Ο Τζαρνέλ Στόουκς (PF/C) παραχωρήθηκε από τους Μαϊάμι Χιτ στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Με την κίνηση αυτή ο Πατ Ράιλι εξοικονόμησε 2.1 εκατ. δολάρια.

- Ο Μπράιαν Ρόμπερτς (G) και ένα ντραφτ πικ β' γύρου κατέληξε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέζερς από τους Μαϊάμι Χιτ. Στα 6 εκατ. η εξοικονόμηση για την ομάδα από τη Φλόριντα που έπεσε κάτω από το όριο πολυτελείας. Ο 31χρονος άλλαξε δύο ομάδες σε διάστημα 48 ωρών, αφού μέχρι τις 16/2 ανήκε στους Μέμφις Γκρίζλις.

- Οι Ατλάντα Χοκς παραχώρησαν τον Σέλβιν Μακ (G) στους Γιούτα Τζαζ με αντάλλαγμα ένα μελλοντικό ντραφτ στο β' γύρο.

Τις προηγούμενες ημέρες...

- Ο Τόμπιας Χάρις (SF/PF) παραχωρήθηκε από τους Ορλάντο Μάτζικ στους Ντιτρόιτ Πίστονς έναντι των Ερσάν Ιλιασόβα (F) και Μπράντον Τζένινγκς (PG).

- Ο Κόρτνι Λι (SG) πήγε από τους Μέμφις Γκρίζλις στους Σάρλοτ Χόρνετς έναντι του Πι Τζέι Χέρστον (SF/SG) που ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή. Στη συμφωνία ενεπλάκη και το Μαϊάμι αποκτώντας (προσωρινά) τον Μπράιαν Ρόμπερτς (PG). Οι "αρκούδες" μάζεψαν και τέσσερα ντραφτ πικ του β' γύρου, δύο από κάθε ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σπουδαία μεταγραφή για Νετς από τους Σπερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK