Ο 57άρης Γουέστμπρουκ κοροϊδεύει τον κόσμο με αυτά που κάνει...

Στα τρία triple double μακριά από το μυθικό ρεκόρ του Όσκαρ Ρόμπερτσον βρίσκεται πλέον ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος με τους 57 πόντους έκανε κάτι που δεν έχει κάνει ουδείς άλλος... Δείτε VIDEO.

Ο 57άρης Γουέστμπρουκ κοροϊδεύει τον κόσμο με αυτά που κάνει...

Η εφετινή σεζόν στο ΝΒΑ θα μείνει στην ιστορία για όσα έχουμε δει κι άλλα τόσα, απρόβλεπτα, που απομένουν να δούμε μέχρι το φινάλε των τελικών! Μέχρι και τους Μπακς πρωταθλητές μπορούμε να φανταστούμε με όσα γίνονται.

Αν κάποιος, απολύτως μόνος, μπορεί να χαρακτηριστεί ατραξιόν στο εφετινό "πανηγύρι των τρελών" είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ο οποίος στην πρώτη χρονιά του χωρίς τη σκιά του Κέβιν Ντουράντ να τον σκεπάζει έχει αναδείξει εαυτόν στον απόλυτο ηγέτη ενός συνόλου χωρίς πολύ ταλέντο.

Στο ματς με τους Μάτζικ στο Ορλάντο ο "Russ" έκανε τους πάντες να παραμιλούν. Δεν ήταν η πρώτη φορά εφέτος, αλλά σίγουρα η πιο ξεχωριστή. Διότι παίκτης με 57 πόντους και ταυτόχρονα triple double (13 ριμπάουντ, 11 ασίστ) δεν έχει υπάρξει άλλος στην ιστορία του ΝΒΑ!

Ένα από τα 6 τρίποντά του μάλιστα οδήγησε το ματς στην παράταση (102-102) ολοκληρώνοντας την επιστροφή των Θάντερ από το -21 του 72-51 στο 31'! Και ακολούθως στη νίκη με 114-106.

Ο Γουέστμπρουκ έφτασε αισίως τα 38 triple double στη σεζόν και έχει 8 ματς για να πετύχει τρία ή τέσσερα ακόμα ισοφαρίζοντας ή καταρρίπτοντας την απόλυτη επίδοση. Τρέμε Όσκαρ Ρόμπερτσον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK