Ο αναπληρωματικός που έφτασε να παίρνει 80 εκατ. δολάρια!

Ο Ρέτζι Τζάκσον έγινε μέσα σε 4,5 μήνες ο ηγέτης που έψαχναν οι Ντιτρόιτ Πίστονς και ανταμείφθηκε γι' αυτό με το μάξιμουμ συμβόλαιο.

Ο αναπληρωματικός που έφτασε να παίρνει 80 εκατ. δολάρια!

Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους ο Ρέτζι Τζάκσον ήταν ο έκτος ή έβδομος παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Μετά από 4,5 μήνες ο 25χρονος γκαρντ των Πίστονς γίνεται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένουςπεριφερειακούς στο ΝΒΑ!

Ήταν η ανταλλαγή που του άλλαξε τη ζωή. Ο Ρέτζι Τζάκσον άφησε πίσω του 3,5 χρόνια στάσιμης πορείας για να εξελιχθεί στον ηγέτη της ομάδας του Ντιτρόιτ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπράντον Τζένινγκς τον έστειλε στο Μίτσιγκαν και ο -προερχόμενος από το Μπόστον- ταλαντούχος πλέι μέικερ βρήκε το χώρο, το χρόνο και το ρόλο που ζητούσε. Τον περιέβαλαν με εμπιστοσύνη, έπαιξε σε 27 παιχνίδια ως βασικός με μέσο όρο 32.2 λεπτά και έδωσε σε καθένα από αυτά 17.6 πόντους και 9.2 ασίστ!

Μετά το τέλος της σεζόν ήταν restricted free agent, αλλά οι Πίστονς δεν ήθελαν να τον αφήσει να φύγει. Του προσέφεραν 80 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια και τον κράτησαν υπό τις οδηγίες του Σταν Βαν Γκάντι. Ο Τζάκσον δήλωσε ευλογημένος για το καινούριο σπίτι του.

Η συνεργασία του πάντως με τον Τζένινγκς, που τον συνεχάρη για την ανανέωση του συμβολαίου του, είναι ένα ερωτηματικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK