"Κατάπιε" τους Τζαζ ο Αντετοκούνμπο

Αυτό το παιδί θα μας τρελάνει με την απλότητα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "κατάπιε" τους Τζαζ με 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, στο 117-100 των Μπακς, όμως αποχώρησε από το γήπεδο σαν... μαθητούδι (VIDEO&PHOTO)!

Giannis Antetokounmpo (34), de los Bucks de Milwaukee, festeja con su compañero Eric Bledsoe tras conseguir un enceste ante el Jazz de Utah, el sábado 9 de diciembre de 2017 (AP Foto/Aaron Gash)
Giannis Antetokounmpo Eric Bledsoe AP IMAGES

Την τρίτη τους σερί νίκη πήραν οι Μπακς με επιβλητικό μάλιστα τρόπο κόντρα στους Τζατ (117-100). Τώρα το να πούμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής δεν αποτελεί καμία είδηση, αφού και σήμερα έκανε... παπάδες.

Μέτρησε 37 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα! Όλα τα λεφτά πάντως ήταν η ανάρτηση του μετά το τέλος του αγώνα. Φωτογραφία από το γήπεδο την ώρα της αναχώρησης. Στο ένα χέρι το μπουφάν στο άλλο το... φαγητό από το σπίτι!

"Σπουδαία νίκη. Μην κοιτάτε το... κολατσιό μου", έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας πόσο απλό παιδί είναι παρά τη δημοσιότητα που έχει στις ΗΠΑ.

Τώρα τι περιλαμβάνει το... κολατσιό; Η μητέρα του βρέθηκε στην Αμερική για τα γενέθλια του, οπότε δεν αποκλείεται να παραμένει στις ΗΠΑ και να τον ταΐζει... λιχουδιές όπως όταν ήταν μαθητούδι.

"Κατάπιε" τους Τζαζ ο Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK