Ο Άντονι πήρε τη ρεβάνς από τον Giannis στο "χαρακίρι" των Μπακς

Αν και προηγήθηκαν με διαφορά 18 πόντων προς το φινάλε της τρίτης περιόδου, οι Μπακς ηττήθηκαν 116-111 από τους Νικς στο Μιλγουόκι και ξόδεψαν την τεράστια ευκαιρία για μια τέταρτη σερί νίκη.

Ο Άντονι πήρε τη ρεβάνς από τον Giannis στο "χαρακίρι" των Μπακς

Με τα όσα συνέβησαν πριν από δύο βράδια στη Νέα Υόρκη, το παιχνίδι στο Μιλγουόκι απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κυρίως για τους Νικς, οι οποίοι ήθελαν... εκδίκηση για το buzzer beater του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο "Μάντισον" και την εντός έδρας ήττα.

Όπως κυλούσε η αναμέτρηση, όλα έδειχναν νέα (άνετη αυτή τη φορά) νίκη των Μπακς, αφού στα 15' πριν από τη λήξη ήταν μπροστά με 18 πόντους (61-43). Σαν να υποτίμησαν όμως την παρέα του Καρμέλο και το τέλος τους βρήκε στο καναβάτσο. Μάθημα σκληρό για τα "ελάφια" που σε διάστημα 5 λεπτών γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν μέχρι τότε. Από το 96-95 το ματς ήρθε στα ίσα και όταν στα 51'' πριν από τη λήξη ο Άντονι σκόραρε για τρεις κάνοντας το 112-111, η ομάδα του Χόρνατσεκ ολοκλήρωσε την ανατροπή της.

Το κλέψιμο του Λανς Τόμας στον Αντετοκούνμπο, το καλάθι του Λι και το άστοχο σουτ του Τελέτοβιτς ήρθαν συνδυαστικά να ορίσουν τη μοίρα του αγώνα. Στον οποίο ο ηγέτης των Νικς είχε 26 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ με 4/5 τρίποντα. Δύο λιγότερους είχε ο Πορζίνγκις, ο οποίος είχε λείψει την Τετάρτη.

Ο Giannis έδωσε 25 πόντους με 9/21 σουτ, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κοψίματα και 2 κλεψίματα. Παρασύρθηκε όμως και αυτός στο διάστημα που οι Μπακς θα έπρεπε να διαχειριστούν διαφορετικά το ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK