Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Χεζόνια με Μπαρτσελόνα

Οι Ορλάντο Μάτζικ δεν ανανέωσαν το συμβόλαιο του Χεζόνια και τώρα όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Ευρώπη, με την Μπαρτσελόνα να έχει τον πρώτο λόγο ελέω... συμφωνίας!

Orlando Magic guard Mario Hezonja (8) pulls up in front of Cleveland Cavaliers guard J.R. Smith (5) during the second half of an NBA basketball game in Orlando, Fla., Saturday, March 11, 2017. The Cavaliers won 116-104. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Orlando Magic guard Mario Hezonja (8) pulls up in front of Cleveland Cavaliers guard J.R. Smith (5) during the second half of an NBA basketball game in Orlando, Fla., Saturday, March 11, 2017. The Cavaliers won 116-104. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Το όνειρο της σπουδαίας καριέρας στον μαγικό κόσμο του NBA αποδείχτηκε θερινής νυκτός για τον Μάριο Χεζόνια καθώς μετά από 2 και κάτι χρόνια παραμονής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είδε τις εκεί ομάδες να του γυρίζουν την πλάτη.

Συγκεκριμενα, οι Ορλάντο Μάτζικ που είχαν τα δικαιώματά του και μπορούσαν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, δεν το έκαναν και έτσι ο παίκτης επιστρέφει στην Ευρώπη.

Μπορεί μάλιστα να ακούστηκαν διάφορες ομάδες ως υποψήφιοι μνηστήρες (μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να εκφράζεται ανά καιρούς με αποθεωτικά λόγια για το "τριφύλλι" και τον κόσμο του), ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο παίκτης θα επιστρέψει στο... παρελθόν του.

Και αυτό γιατί όταν αναχώρησε για τις ΗΠΑ πριν δύο χρόνια είχε πληρώσει 1.600.000 ευρώ αντί 2.000.000 ευρώ στην "Μπάρσα" για να σπάσει τη ρήτρα, με τους Καταλανούς από την πλευρά τους να διασφαλίζουν πως θα κρατούσαν τα δικαιώματά του σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη.

Κάτι τέτοιο είναι έτοιμο να συμβεί, οπότε αν θέλει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει, αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μιλήσει με την "Μπάρσα" και να πάρει τη συγκατάθεσή της για να τον εντάξει στο δυναμικο της. Λογικά με το...αζημίωτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK