Ο Γιάννης κατεβάζει ρολά στα social media, το σκυλί του όμως;

Όπως την περσινή περίοδο έτσι και φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα... νηστέψει από τα social media κατά τη διάρκεια των πλέι οφ. Το ίδιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για το αγαπημένο του... σκυλάκι. Ιδού και οι... αποδείξεις (φωτογραφίες).

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo winks from the bench during a time out in the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, April 7, 2018, at Madison Square Garden in New York. The Bucks won 115-102. (AP Photo/Mary Altaffer)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo winks from the bench during a time out in the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Saturday, April 7, 2018, at Madison Square Garden in New York. The Bucks won 115-102. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Την Κυριακή στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Σέλτικς στην Βοστόνη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για τα πλέι οφ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση τόσο νωρίς ( όπως συνέβη πέρσι με τους Ράπτορς) και προπονείται σκληρά για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Μπακς, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Έλληνας άσος θα απέχει από τα social media στο διάστημα που θα κρατήσουν τα πλέι οφ, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί 100% στο στόχο του.

Ο Γιάννης κατεβάζει ρολά στα social media, το σκυλί του όμως;

".

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Γιάννης στο δικό του λογαριασμό, σε εκείνον του σκύλου του πάντως υπάρχει... κινητικότητα. Και μάλιστα μέσα από το γυμναστήριο!

Χθες η μικρή Μίλα... πόζαρε με τη γλώσσα έξω δίπλα από μπάρα γεμάτη... κιλά, φορώντας ένα καταπληκτικό μαντήλι.

Λέτε να χειρίζεται μόνη της το λογαριασμό της;

Ο Γιάννης κατεβάζει ρολά στα social media, το σκυλί του όμως;

News 24/7

24MEDIA NETWORK