Ο Γιάννης ήταν καλός, ο Χάρντεν όμως καλύτερος

Οι Μπακς το πάλεψαν, πλησίασαν επικίνδυνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει ένα ακόμα σόου, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και η παρέα των Χάρντεν - Πολ πέτυχε την 13η σερί της νίκη με 115-111 (VIDEO)!

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives as Houston Rockets guard James Harden defends during the first half of an NBA basketball game, Saturday, Dec. 16, 2017, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
harden giannis AP IMAGES

Τρίτη σερί ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς. Αυτή τη φορά από τους ασταμάτητους Χιούστον Ρόκετς, που πλέον μετρούν 13 σερί νίκες και... συνεχίζουν. Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί πέτυχαν το 65% των πόντων της ομάδας τους στο 3ο και 4ο δωδεκάλεπτο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλός σε ένα ακόμα παιχνίδι μετρώντας 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ από κοντά και ο Μίντλετον με 23 πόντους 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Οι δυο ομάδες πάντως ήταν αρκετά άστοχες από το τρίποντο με ποσοστό 31.4% για τους Ρόκερς και 29.6% για τους Μπακς.

Πλέον ακολουθεί το παιχνίδι με τους Καβαλίερς του ΛεΜπρον Τζέιμς και απλά μία καλή εμφάνιση δεν αρκεί, αφού η ομάδα του Greek Freak πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και πάλι, για να μην χάσει το τρένο των πλέι οφ.

AP Photo/Eric Christian Smith

News 24/7

24MEDIA NETWORK