Ο Giannis είναι... παλαίουρας και "καψονάρει" τους νέους

Ήρθε ο νέος να κάνει τον μάγκα; Θα πήξει! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμώρησε πολύ αυστηρά συμπαίκτη του για την ασέβειά του...

Ο Giannis είναι... παλαίουρας και "καψονάρει" τους νέους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διάγει πλέον την πέμπτη σεζόν του στο ΝΒΑ και στους Μπακς νιώθει σαν τον φαντάρο που είναι αμετάθετος σε μονάδα της ελληνικής παραμεθορίου και μετράει τις μέρες της απόλυσης - παρότι η στρατιωτική θητεία του διήρκησε λίγο περισσότερο απ' όσο η... ορκωμοσία.

Ο Στέρλινγκ Μπράουν από την άλλη είναι... νιούφης. Ψάρακλας που πρωτοπήγε στο στρατόπεδο και υποχρεούται να υπακούει στις εντολές του παλιού. Του πατέρα του. Ειδάλλως θα... τιμωρηθεί.

Σαν να παράκουσε πάντως ο πιτσιρικάς όταν ο Giannis τον συμβούλευσε να μην καρφώνει μπροστά στον Θον Μέικερ και το αποτέλεσμα ήταν ένα απολαυστικό "καψονάρισμα". Όχι δεν χρειάστηκε να τραγουδήσει σαν το juke box. Ούτε υπέστη πυροφάνι.

Όταν όμως έφτασε στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του είδε πως από τον ουρανό μέχρι τα πετάλια, μπρος και πίσω, ήταν γεμάτο από ποπ κορν. Καλά βουτυρωμένο μάλιστα, κίτρινο-κίτρινο, για να λερωθεί όλη η ταπετσαρία.

Εμπνευστής της φάρσας ο δικός μας. Γέλασε μάλιστα με την ψυχή του και φώναζε πως " αυτά παθαίνουν οι ρούκις, τώρα μετά από κάθε ματς θα μού φέρνεις πετσέτες στη θέση μου"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK