Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θέλει μία κάμερα ΜΟΝΟΣ του!

Τον Γκρεγκ Πόποβιτς δεν πρέπει να τον κάνεις να θυμώνει και αυτό το κατάλαβαν καλά και οι τρεις διαιτητές του αγώνα των Σπερς με τους Θάντερ. Δείτε VIDEOS!

Oklahoma City Thunder coach Billy Donovan, right, reacts as San Antonio Spurs coach Gregg Popovich reacts to a call during the second half of an NBA basketball game, Friday, Nov. 17, 2017, in San Antonio. San Antonio won 104-101. (AP Photo/Eric Gay)
Oklahoma City Thunder coach Billy Donovan, right, reacts as San Antonio Spurs coach Gregg Popovich reacts to a call during the second half of an NBA basketball game, Friday, Nov. 17, 2017, in San Antonio. San Antonio won 104-101. (AP Photo/Eric Gay) AP PHOTO/ERIC GAY

Έχει συνηθίσει να μην... κρύβεται και να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του ειδικά όταν νιώθει αδικία και αυτό ακριβώς έκανε ο Γκρεγκ Πόποβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Οκλαχόμα Σίντι Θάντερ, με τους τηλεθεατές να βγαίνουν κερδισμένοι και τους διαιτητές να είναι οι... χαμένοι!

Πώς έγινε αυτό; Με μία "έκρηξη" του έμπειρου τεχνικού κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Πόποβιτς να αμφισβητεί μία απόφαση των διαιτητών σε τέτοιο βαθμό που να τους χαρακτηρίζει όλους τυφλούς με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό highlight του στο παιχνίδι αφού στην ανάπαυλα μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου δωδεκαλέπτου ρωτήθηκε από την ρεπόρτερ Ντόρις Μπερκ για την αντίδραση της ομάδας του όταν βρέθηκε στο -23 και απάντησε με στιλ:

"Η αντίδραση ήρθε γιατί δεν κάναμε ούτε ένα λάθος ενώ αλλάξαμε τη στάση μας στο παιχνίδι και από καημένοι φτάσαμε στο "άντε γα@@@@@" ("we changed from poor me to screw you...").

E, μετά από όλα αυτά πώς να μην ερχόταν η νίκη για τους Σπερς (104-101) κόντρα στους Θάντερ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK