Ο Ιμπάκα τα έβαλε με... μαυροζωνά και παραλίγο να χάσει το σαγόνι του

Ο καβγάς του Σερζ Ιμπάκα με τον Τζέιμς Τζόνσον, στο Ράπτορς-Χιτ, ήταν βγαλμένος από τα μπασκετικά 80s. Τυχερός ο Κογκολέζος που αποσύρθηκε και δεν έδωσε συνέχεια στο γρονθοκόπημα.

Ο Ιμπάκα τα έβαλε με... μαυροζωνά και παραλίγο να χάσει το σαγόνι του

Με τον Τζέιμς Τζόνσον καλό είναι να μην μπλέξεις, ακόμη κι αν είσαι ο Σερζ Ιμπάκα των 208 εκατοστών και των 107 κιλών.

Ο φόργουορντ των Χιτ, παρόμοιας σωματοδομής (109 κιλά, 2μ03), έχει αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα από τη στιγμή που θα ριχτεί σε καβγά: τη μαύρη ζώνη στο kick boxing και το γεμάτο παρελθόν του σε αγώνες MMA, όταν ακόμη ήταν 18 ετών (σήμερα 31). Είχε "χτίσει" μάλιστα αήττητο ρεκόρ 20 αγώνων!

Ο Τζόνσον φανέρωσε μέρος των... προσόντων του στα χτυπήματα που πέρασε στο πρόσωπο του βασικού 4αριού των Ράπτορς. Πρώτα με το δεξί και μετά με τ' αριστερό, απείχε ελάχιστα από το να ρίξει στο καναβάτσο τον θηριώδη αντίπαλό του. Όπως κάποτε είχε... βγάλει τη σύντροφό του (τον είχε καταγγείλει γι' απόπειρα πνιγμού)!

Σίγουρα κέρδισε στα σημεία. Γιατί, ναι μεν ο Ιμπάκα, γερό παιδί, θέλησε ν' απαντήσει στο ενδιάμεσο. Κατάλαβε όμως ότι δεν είχε τύχη και παραδόθηκε. Προφανώς και οι δυο τους κατέληξαν στ' αποδυτήρια, αφού αποβλήθηκαν.

Οι ΝτεΡόζαν και Ντράγκιτς δεν έφτασαν τόσο μακριά μετά το απρόσμενο φινάλε του αγώνα στο Τορόντο και τη νίκη του Μαϊάμι με καλάθι ακριβώς πριν από τη λήξη. Αντάλλαξαν κάποια λόγια, αλλά μέχρι εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK