Ο Καντέρ θα ζήσει το δικό του "Εξπρές του Μεσονυκτίου", αν...

Η Τουρκία θ' αποτελέσει απαγορευμένο προορισμό για τον Ενές Καντέρ, εφόσον γίνει (που θα γίνει) δεκτή η πρόταση των εισαγγελέων για τετραετή φυλάκιση. Προφανώς και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει όσο κυβερνά, με τον τρόπο που κυβερνάει, ο Ερντογάν.

New York Knicks' Enes Kanter (00) passes against Cleveland Cavaliers' Derrick Rose (1) in the first half of an NBA basketball game, Sunday, Oct. 29, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Καντέρ AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Ενές Καντέρ γίνεται... άπατρις, εκτός κι αν ο Ταγίπ Ερντογάν "πέσει" από την ηγεσία της Τουρκίας κι ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό καθεστώς.

Διότι, σύμφωνα με την πρόταση των εισαγγελέων, που δεν αναμένεται ν' απορριφθεί από το δικαστήριο, ο σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς θα καταδικαστεί με φυλάκιση τεσσάρων ετών για προσβολή του Προέδρου της χώρας.

Ο Καντέρ δικάστηκε ερήμην για τις αναρτήσεις του στο twitter με αφορμή το πραξικόπημα στη χώρα, το καλοκαίρι του 2016. Δεν είχε ποτέ κρύψει ποτέ την υποστήριξή του στον Φετουλάχ Γκιουλέν και παρότι δεν κάθισε ποτέ στο εδώλιο, διότι το διαβατήριό του ούτως ή άλλως έχει ακυρωθεί από το υπουργείο εσωτερικών, πληρώνει την κριτική στάση του απέναντι στον Ερντογάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK