Ο Κάρι τραυματίστηκε με απίθανο τρόπο

Δεν λέει να ησυχάσει από τους τραυματισμούς φέτος ο Στέφ Κάρι. Αυτή τη φορά υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στο αριστερό γόνατο, όταν συμπαίκτης του πέφτοντας τον ακούμπησε στο πόδι! Δείτε την απίθανη φάση σε VIDEO.

Ο Κάρι τραυματίστηκε με απίθανο τρόπο

Τα γόνατα του Στεφ Κάρι τον έχουν προδώσει αρκετές φορές στην καριέρα του. Μπορεί για ένα μεγάλο διάστημα να έδειχνε πως έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς, εδώ και ένα χρόνο, ωστόσο, ο εφιάλτης έχει επιστρέψει και πάλι.

Κόντρα στους Χοκς ο 30χρονος γκαρντ επέστρεψε μετά από απουσία δυο εβδομάδων, όμως δεν το χάρηκε πολύ. Στην τρίτη περίοδο και με λίγο παραπάνω από τρία λεπτά να απομένουν μέχρι το τέλος, ο Τζαβέιλ Μακγκί στην προσπάθεια του να αμυνθεί έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο παρκέ.

Προτού το κάνει όμως, βρήκε με τον γοφό στο αριστερό γόνατο τον Κάρι! Αμέσως, ο σούπερ σταρ των Γουόριορς άρχισε να κουτσαίνει και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και... βλέπουμε, αφού πλέον είναι αρκετά ευπαθής.

Δείτε πως έγινε το... ατύχημα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK