Ο Καρλ, ο Κάζινς και ο Ρόντο: το group therapy των Κινγκς

Με ρεκόρ 7-12 η ομάδα του Σακραμέντο ψάχνει επειγόντως λύσεις. Οι Ρόντο, Κάζινς ζήτησαν ακρόαση και ο Καρλ τούς δέχθηκε. Τι ειπώθηκε στο κρίσιμο ραντεβού.

Ο Καρλ, ο Κάζινς και ο Ρόντο: το group therapy των Κινγκς
Ρόντο Κάζινς

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν καλή ομάδα, αλλά νίκες εύκολα δεν βρίσκουν. Αυτό αποτελεί πρόβλημα έως τώρα και η κουβέντα του κουμανταδόρου Τζορτζ Καρλ με τα δύο αστέρια, τον Ντεμάρκους Κάζινς και τον Ρέιζον Ρόντο, κρίθηκε απαραίτητη.

Ήταν ένα τετ α τετ που ζήτησαν οι δυο παίκτες, όπως αποκάλυψε αργότερα ο Ρόντο. Ο λόγος; " Θέλαμε να καθίσουμε μαζί του αφενός για να μάθουμε λεπτομερώς τις σκέψεις του αφετέρου για να εκφράσουμε τις δικές μας απόψεις".

Μετά το τέλος του ραντεβού ο πρώην πλέι μέικερ των Σέλτικς και των Μάβερικς ήταν ενθουσιασμένος με το περιεχόμενο της κουβέντας. " Αυτό που λατρεύω στον Καρλ είναι πως είναι ανοικτός. Δεν είναι δικτάτορας. Αν πας σε μια συνάντηση χωρίς εγωισμούς αλλά με ταπεινότητα, θα δουλέψει καλύτερα".

Ο... πολυλογάς Ρόντο συνέχισε αποκαλύπτοντας πως " ζήτησα από τον Καρλ ν' αρχίσει από εμένα. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για την ομάδα. Αν χρειάζεται να με φοβερίσει ή να με πετάξει έξω, θα το δεχθώ. Είμαι δέκα χρόνια στο πρωτάθλημα και έμαθα από τον Ρίβερς στους Σέλτικς ότι πρέπει ν' αρχίζεις με τους παλιότερους που έχουν και τις περισσότερες ευθύνες".

Ο Κάζινς ήταν πιο μετρημένος σε όσα έβγαλε προς τα έξω. " Προσπαθούμε να διορθώσουμε καθένα από τα λάθη που κάνουμε. Θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που κερδίζει και αισθάνομαι πως πρέπει ν' αρχίσουμε από εμένα και τον Ρόντο", τόνισε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK