Ο Κερ κάνει πλάκα με τους δημοσιογράφους

Περίμενε πρώτα να "τουιτάρουν" και μετά απαντούσε στις ερωτήσεις ο Στιβ Κερ.

Ο Κερ κάνει πλάκα με τους δημοσιογράφους

Ο Στιβ Κερ έχει δουλέψει, ως τηλεσχολιαστής, δίπλα σε δημοσιογράφους και ξέρει τις ανάγκες τις άμεσης ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού. Εξ ου και οι παύσεις μεταξύ των ερωτωαπαντήσεών του. Μάλιστα έκανε πλάκα με τους παρευρισκόμενους ρεπόρτερ προτρέποντάς τους να γράψουν πρώτα στο twitter και μετά ν' απαντήσει στην επόμενη ερώτησή τους.

Η μίνι συνέντευξη Τύπου οργανώθηκε πριν από το ματς με τους Τίμπεργουλβς στο Όκλαντ. Μετά από αυτό δεν ξέρουμε πόσο διάθεση για χιούμορ είχε. Αν και έχει περάσει τόσα στη ζωή του που ο κόουτς των Γουόριορς προσπαθεί ν' αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία μ' ένα πλατύ χαμόγελο.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ