Ο Κόμπε αποθεώνει ξανά τον Αντετοκούνμπο

Ο Κόμπε Μπράιαντ μίλησε ξανά με θερμά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει της αναμέτρησης των Λέικερς με τους Μπακς τα ξημερώματα της Τρίτης στο Μιλγουόκι.

Ο Κόμπε αποθεώνει ξανά τον Αντετοκούνμπο

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς ρωτήθηκε για τον Έλληνα άσο και δεν τσιγκουνεύτηκε τα λόγια, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος ο Giannis δεν ξέρει πόσο ταλέντο έχει.

"Είναι απίστευτος. Δεν πιστεύω πως και ο ίδιος καταλαβαίνει πόσο ταλέντο διαθέτει. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω τη Δευτέρα, αλλά και να του μιλήσω για τις δυνατότητες που έχει και πώς να τις αξιοποιήσει στο μέγιστο. Θεωρώ πως είναι κομμάτι τις ευθύνης μου να περάσω στους νεότερους όσες περισσότερες από τις γνώσεις μου μπορώ, ώστε να χτίσουν τις δικές τους κληρονομιές κι εκείνοι. Κι όταν έρθει η ώρα, να περάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τις γνώσεις αυτές στην επόμενη γενιά.

Θα παίξω σίγουρα. Αν μπορώ να περπατήσω, θα παίξω. Κάποιες βραδιές είμαι στο γήπεδο, αλλά τα πόδια μου δεν είναι εκεί. Κάποιος φίλαθλος μού ζήτησε τις προάλλες να καρφώσω. Του είπα ‘φίλε, αν μπορούσα θα το έκανα’. Κάνω ό,τι μπορώ και μου επιτρέπει το σώμα μου", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Κόμπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK