Ο Κουφός νίκησε τους Λέικερς, ξεκούραση για Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Κουφός ήταν καθοριστικός στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς με 107-100, σημειώνοντας 9 πόντους και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ. Ρεπό πήρε ο Γιάννης Αντετοκούμπο για το ματς ενάντια Καβαλίερς.

Ο Κουφός νίκησε τους Λέικερς, ξεκούραση για Αντετοκούνμπο

Οι Σακραμέντο Κινγκς επιβλήθηκαν με 107-100 των Λος Άντζελες Λέικερς σε φιλικό της preseason του ΝΒΑ με τον Κώστα Κουφό να πραγματοποιεί αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο Έλληνας σέντερ τελείωσε το ματς με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 κοψίματα, αποτελώντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Για τους Λέικερς ξεχώρισε ο Τζόρνταν Κλάρκσον με 17 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρίτη περίοδο παίκτες και κοινό "πάγωσαν" ότι αποχώρησε τραυματίας ο Κόμπε Μπράιαντ, όμως όπως δήλωσε ο προπονητής των "λιμνανθρώπων", Μπάιρον Σκοτ, ο σταρ της ομάδας δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ξεκούραση για Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τη νίκη κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 110-101, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε. Αυτό γιατί ο τεχνικός της ομάδας, Τζέισον Κιντ αποφάσισε να δώσει ρεπό στον Έλληνα παίκτη. Το ίδιο συνέβη και με τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήταν άρρωστος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK