Ο Κρις Πολ έγινε... Ντουάιτ Χάουαρντ!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Κρις Πολ, καθώς το ΝΒΑ ζήτησε τον ουρανό με τ' άστρα για να τον παραχωρήσει και πλέον, στρέφονται σε έναν ακόμη μεγαλύτερο στόχο: τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Ο Κρις Πολ έγινε... Ντουάιτ Χάουαρντ!

Οι διαπραγματεύσεις είναι πυρετώδεις και πλέον, ο Λέικερς παραχωρούν τον Λαμάρ Όντομ στους Ντάλας Μάβερικς, για να ελαφρύνουν το ποσό που δίνουν στους παίκτες πάνω από το όριο, κίνηση που ευνοεί την έλευση του superman Χάουαρντ. Ο Όντομ ήταν δυσαρεστημένος από τους Λέικερς, τους οποίους θεωρούσε δεύτερη οικογένειά του, αυτοί όμως, κατάφεραν να τον δώσουν στους πρωταθλητές Μάβερικς, με τον πρόεδρο Μαρκ Κούμπαν να τον παίρνει προσωπικά τηλέφωνο για να τον καλωσορίσει. Αυτόματα, ο Όντομ δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτήν την προοπτική, άρα, φεύγει σαν φίλος.

Την ίδια ώρα, οι Λέικερς αποσύρονταν από τη διεκδίκηση του Κρις Πολ, καθώς το ΝΒΑ τους ζήτησε ανταλλάγματα σε νέους παίκτες, μελλοντικά draft picks και τον Άντριου Μπάινουμ, το νεαρό σέντερ που ξεκινάει βασικός και αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα, τον ίδιο παίκτη που οι Λέικερς ή θα κρατήσουν ως βάση τους κάτω από τα καλάθια, ή θα τον δώσουν ως αντάλλαγμα στους Ορλάντο Μάτιζκ για τον Ντουάιτ Χάουαρντ!

Ο Ότις Σμιθ, τζένεραλ μάνατζερ των Μάτζικ, είπε πως οι Λέικερς, οι Νετς και οι Μάβερικς είναι οι προτιμήσεις του κορυφαίου ΝΒΑ σέντερ, στον οποίο έδωσε και άδεια για να διαπραγματευτεί την ανταλλαγή του. Αυτό που ψιθυρίζεται πλέον, είναι πως οι Λέικερς θα δώσουν τον Μπάινουμ και τον Πάου Γκασόλ για τον Χάουαρντ και τον Μπρουκ Λόπεζ, το νεαρό σέντερ των Μάτζικ, από τους οποίους θα πάρουν και δύο μελλοντικά draft picks πρώτου γύρου.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, το παιχνίδι όλο και χοντραίνει περισσότερο για τους Λος Άντζελες Λέικερς, την ομάδα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην αγορά με τις κινήσεις της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK