Ο LeBron "έφαγε" τον Irving!

Αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που θα συζητηθούν αρκετά βγαίνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όσον αφορά την... ξαφνική απόφαση του Kyrie Irving που ζήτησε να φύγει από τους Cavaliers!

Cleveland Cavaliers guard Kyrie Irving (2) reaches out to teammate LeBron James (23), who lay on the court after contact with the Golden State Warriors during the first half of Game 3 of basketball's NBA Finals in Cleveland, Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Ron Schwane)
LeBron Irving AP

Σαν... βόμβα έσκασε στον κόσμο του NBA η πρόθεση του Kyrie Irving να αποχωρήσει από τους Cavaliers μέσω ανταλλαγής. Ο 27χρονος point guard φέρεται να είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα και γι' αυτό αναζητεί τη... λύτρωση.

Βέβαια, ο πραγματικός λόγος ίσως και να είναι λίγο διαφορετικός σε σχέση με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα. Δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, κάνουν λόγο πως ο Irving θέλει να φύγει γιατί δεν αντέχει άλλο τον κορυφαίο (για πολλούς) παίκτη του NBA!

Ο λόγος φυσικά για τον LeBron James! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ο Irving θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα είναι εκείνος η... μεγάλη φίρμα και όχι απλά να ακολουθεί. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στους Cavaliers, οπότε μοναδική λύση είναι η έξοδος.

Το κακό για την ομάδα του Cleveland είναι πως το συμβόλαιο του James ολοκληρώνεται την επόμενη περίοδο και υπάρχει κίνδυνος μέσα σε λίγους μήνες να χάσει και τα δυο μεγάλα της αστέρια!

Με λίγα λόγια... μπέρδεμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK