Ο Λεμπρόν Τζέιμς και η γεμάτη Nike ντουλάπα του

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υπέγραψε συμβόλαιο εφ'όρου ζωής με τη Nike και το... γιόρτασε πραγματοποιώντας μια ξενάγηση στην ντουλάπα του. Δείτε το VIDEO.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και η γεμάτη Nike ντουλάπα του

H εταιρεία αθλητικών ειδών, Nike, προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση την Δευτέρα (7/12), καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Λεμπρόν Τζέιμς για συμβόλαιο εφ' όρου ζωής. Μία ημέρα μετά τη συμφωνία, ο "βασιλιάς" αποφάσισε να το γιορτάσει, πραγματοποιώντας ξενάγηση στους θαυμαστές του στην γεμάτη Nike ντουλάπα του μέσω της ιστοσελίδας "Bleacherreport".

Σε ένα VIDEO διάρκειας 5 λεπτών, ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς, εξηγεί γιατί η συγκεκριμένη συμφωνία σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον και περιγράφει μερικές από τις στιγμές που έχει ζήσει με κάποια από τα ζευγάρια παπούτσια του.

"Για μένα, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους θαυμαστές μου, είναι κάτι το οποίο μπορώ να το χαρακτηρίσω μόνο με μια λέξη. Συναισθηματικό. Το ταξίδι στο οποίο είμαστε εδώ και πόσο καιρό, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι, είναι κάτι το οποίο δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτανε σε αυτό το σημείο. Να κερδίσω μια εφ όρου ζωής συμφωνία με μια τόσο μεγάλη εταιρία όπως η Nike. Η Nike ρίσκαρε με ένα 17χρονο παιδί από το Ohio, το οποίο προσπαθεί να βάλει την πόλη του στον χάρτη και να την κάνει συνεχώς περήφανη.

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το να τραβήξω αυτό το βίντεο παρά μόνο σε μία από τις ντουλάπες μου για τα παπούτσια. Δε θα σας δείξω όλα μου τα παπούτσια, αλλά ένα συγκεκριμένο παπούτσι εδώ σημαίνει για μένα πολλά. Περισσότερα από όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να είναι κάπου εδώ γύρω. Να το! Το LeBron Zone Generation 1! Με αυτό το παπούτσι άρχισαν όλα. Ένα 18χρονο παιδί μπήκε στο πρωτάθλημα και είχε ήδη τα δικά του παπούτσια, κάτι που δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμβεί.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, έχω 13 διαφορετικά παπούτσια με τα οποία έχω πετύχει τόσα πολλά διαφορετικά και σπουδαία πράγματα. Όλα αυτά μου τα έχει προσφέρει η Nike. Έχω τόσα δικά μου πράγματα, τα οποία έχει για μένα σχεδιάσει η Nike, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Το μόνο που μπορώ να πως είναι πως νιώθω ευλογημένος, ταπεινός και περήφανος για την ανακοίνωση που έγινε σήμερα. Είναι μια σπουδαία στιγμή για μένα, για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους θαυμαστές μου και θα συνεχίσω για πάντα να αποτελώ έμπνευση. Δε θα σταματήσω ποτέ να προσπαθώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια", τονίζει ο Λεμπρόν Τζέιμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συμβόλαιο εφ' όρου ζωής με την Nike ο Λεμπρόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK