Ο Λοβ συμφώνησε με τον Λεμπρόν και έμεινε στους Καβς

Ο Κέβιν Λοβ δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Δεσμεύτηκε για τα επόμενα πέντε χρόνια με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Λοβ συμφώνησε με τον Λεμπρόν και έμεινε στους Καβς
Λοβ Κλίβελαντ

Μέσω της ιστοσελίδας theplayerstribune.com ενημέρωσε ο Κέβιν Λοβ για την απόφασή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς.

Τα χρήματα που πήρε (για να μην πάει αλλού) δεν ήταν λίγα, κάθε άλλο, αφού θα λάβει 110 εκατ. δολάρια. Εκείνο όμως που μέτρησε κυρίως ήταν η ειλικρινής συζήτηση που είχε με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Οι σχέσεις των δύο ήταν διαταραγμένες, αρκούσαν όμως μερικές ώρες στην πισίνα, κάτω από τον ήλιο, για να γεφυρωθεί το μεταξύ τους χάσμα, να ξεκαθαρίσουν τους ρόλους τους και συμφωνήσουν ότι είναι προς το συμφέρον τους να συνεχίσουν μαζί.

"Επιστρέφω στο Κλίβελαντ. Ήταν το ιδανικό μέρος για εμένα. Είμαστε όλοι έτοιμοι να παλέψουμε για τον ίδιο σκοπό. Έχουμε δουλειές που πρέπει να τελειώσουμε και τώρα πρέπει να γυρίσουμε σε αυτές", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ, εννοώντας πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πλέον μονόδρομος.

Μαζί με τον Λοβ οι Καβς ανανέωσαν και το συμβόλαιο του Τρίσταν Τόμπσον αντί 80 εκατομμυρίων. Μ' ένα σμπάρο, δυο ψηλοί δηλαδή...

Η ταυτόχρονη παραμονή των δύο, ουσιαστικά αποκλείει το ενδεχόμενο να ψάξει για άλλη ομάδα ο Λεμπρόν Τζέιμς, παρόλο που έκανε χρήση του δικαιώματος να μείνει ελεύθερος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK