Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πιο value for money παίκτης των Σανς

Άφησε τα "πλούτη" της Ευρώπης για να παίξει με "ψίχουλα" στο ΝΒΑ. Δικαιώνεται όμως μέρα με τη μέρα. Τόσα χρήματα παίρνει για να παίζει στο Φίνιξ ο Μάικ Τζέιμς.

Phoenix Suns' Mike James (55) shoots against center Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler (23) and Andrew Wiggins (22) during the fourth quarter of an NBA basketball game on Sunday, Nov. 26, 2017, in Minneapolis. The Timberwolves won 119-108. (AP Photo/Hannah Foslien)
Τζέιμς AP PHOTO/HANNAH FOSLIEN

Οι Σανς δεν είναι μια καλή ομάδα του ΝΒΑ. Από την ημέρα που άλλαξαν προπονητή έχουν παρουσιάσει βελτίωση, παίρνοντας κάποιες καλές νίκες, ωστόσο με ρεκόρ 9-18 παλεύουν ν' αποφύγουν την τελευταία θέση της Δύσης.

Μέσα σ' αυτήν την αγωνιστική ανεπάρκεια, ο Μάικ Τζέιμς βρίσκει το χρόνο και το ρόλο του, μαζί και τον τρόπο να ξεχωρίζει. Εξ ου και οι "ήλιοι" φρόντισαν με τη συμπλήρωση 45 ημερών από την υπογραφή του two-way συμβολαίου του να το μετατρέψουν σε εγγυημένο. Ανταμείβοντάς τον δηλαδή για τους 10.2 πόντους και τις 3.8 ασίστ σε 21.5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ξέρετε πολλούς που στο ΝΒΑ δίνουν τόσα παίρνοντας μονάχα τον βασικό μισθό; Ήτοι 815.000 δολάρια; Από τα οποία λίγο πάνω από τα μισά είναι καθαρά;

Ο Τζέιμς ρίσκαρε ν' αφήσει τα καλά χρήματα της Ευρώπης, του Παναθηναϊκού μέχρι πέρυσι, με τις πληρωμένες εφορίες και όλες τις ανέσεις για να τεστάρει τις αντοχές του στο κορυφαίο επίπεδο για 400 χιλιάρικα στην τσέπη.Αποδείχθηκε αντικραδασμικός και τώρα αρχίζει να χτίζει μια δεύτερη καριέρα.

Στο Φίνιξ είναι ο πιο δυσανάλογα πληρωμένος παίκτης του ρόστερ για όσα προσφέρει. Παίρνει τα λιγότερα (μαζί με τον Ντέβον Ριντ), αλλά δίνει πίσω πολλά. Value for money, που λένε και στην Αριζόνα...

Δείτε τον πίνακα και θα καταλάβετε:

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πιο value for money παίκτης των Σανς

News 24/7

24MEDIA NETWORK