Ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε δισεκατομμυριούχος!

Στα 52 του ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε... rookie. Στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου που καταρτίζει παραδοσιακά το Forbes από το 1987.

Ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε δισεκατομμυριούχος!

Ο θρύλος του μπάσκετ έχει εξαργυρώσει τη φήμη του με χρήμα. Πολύ χρήμα, αφού θεωρείται ο πλέον ακριβοπληρωμένος αθλητής της ιστορίας. Και αυτό ακριβώς έρχεται να επικυρώσει η παρουσία του στη 1.741η θέση της "χρυσής λίστας" των κροίσων της υφηλίου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 513ος.

Ο Τζόρνταν, ανεξάρτητα από το αν έχει σταματήσει το μπάσκετ, εξακολουθεί να πουλάει ακριβά την εικόνα του. Μόνο το 2013 η εταιρία που εμπορεύεται το όνομά του είχε έσοδα 2,25 δισ. δολάρια.

Βέβαια για να γίνει ένας από τους λίγους χρειάστηκε ο Στιβ Μπάλμερ, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, ν' αγοράσει τους Λος Άντζελες Κλίπερς έναντι 2 δισ. δολαριών και ν' ανεβάσει αυτομάτως την αξία όλων των ομάδων του ΝΒΑ.

Μία εκ των οποίων, οι Σάρλοτ Χόρνετς, ανήκει κατά 80% στον Μάικλ Τζόρνταν. Ποσοστό που εκτιμάται ότι αξίζει 700 εκατ. δολάρια. Γι' αυτό και ήταν μεταξύ των 290 νέων που κέρδισαν τη θέση τους στην περίφημη λίστα του Forbes.

News 24/7

24MEDIA NETWORK