Ο Μαρκ Γκασόλ πήρε όλο το χρήμα των Γκρίζλις!

Για πέντε χρόνια δεσμεύτηκε με τους Γκρίζλις ο Μαρκ Γκασόλ. Σε αυτό το διάστημα θα βάλει στο λογαριασμό περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Μαρκ Γκασόλ πήρε όλο το χρήμα των Γκρίζλις!

Με 108 εκατομμύρια ευρώ θα αμειφθεί ο Μαρκ Γκασόλ από τους Γκρίζλις για το συμβόλαιο των πέντε χρόνων που υπέγραψε, όπως ανέφερε το sports.yahoo.

Ήταν βέβαιο πως ο Ισπανός σέντερ θα παραμείνει στο Μέμφις, παρόλο που ήταν free agent. Τα δύο ερωτήματα ήταν για πόσο και με πόσα. Οι "αρκούδες" δεν είχαν πολλά περιθώρια ευελιξίας από τη στιγμή που δεν ήθελαν να χάσουν τον καλύτερο σέντερ του πρωταθλήματος. Του πρότειναν τη μάξιμουμ συμφωνία και θα τον ανταμείψουν για το πολυετές συμβόλαιο με ποσό εννέα ψηφίων! Μετά τον τέταρτο χρόνο πάντως, όταν ο Γκασόλ θα είναι στα 34 πλέον, υπάρχει όρος αποδέσμευσης.

Η συμφωνία κλείστηκε στην Ισπανία την προηγούμενη εβδομάδα. Για χάρη του ο ιδιοκτήτης των Γκρίζλις, Ρόμπερτ Πέρα, ταξίδεψε μέχρι εκεί. Συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια.

Πέρυσι ο μικρός Γκασόλ έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 17.4 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ. Γι' αυτό και επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK