Ο Μόρις "χούφτωσε" διαιτητή, αλλά είχε ήδη αποβληθεί...

Το "μπατσάκι" στα οπίσθια του διαιτητή που τον απέβαλε ήταν ακόμη ένα "παράσημο"... unsavoir vivre για τον Μάρκους Μόρις.

Boston Celtics' Marcus Morris reacts after being ejected during the fourth quarter of an NBA basketball game against the Toronto Raptors in Boston, Saturday, March 31, 2018. The Celtics won 110-99. (AP Photo/Michael Dwyer)
Μάρκους Μόρις AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Καλό παιδί δεν τον λες τον Μάρκους Μόρις, αφού έχει δώσει ουκ ολίγα δικαιώματα με τις αντιδράσεις του. Πλέον μάλιστα κινδυνεύει με τιμωρία με αποκλεισμού για την απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον ρέφερι που τον απέβαλε στον αγώνα με τον Ράπτορς.

Αν και ο ίδιος ο φόργουορντ των Σέλτικς βρισκόταν στη γραμμή του φάουλ, έχοντας ήδη εκτελέσει τη μία από τις δύο βολές του, έφτασε στα όριά του τον ρέφερι. Με αποτέλεσμα να του δείξει το δρόμο για τ' αποδυτήρια, προτού ολοκληρωθεί ο αγώνας

Ο Μόρις πάντως δεν έμεινε εκεί, αφού προτού αποχωρήσει χτύπησε τον διαιτητή στα οπίσθια. Πώς κάνουν καμιά φορά οι συμπαίκτες για ενθάρρυνση; Ακριβώς αυτό. Μάλιστα το κοινό του Γκάρντεν τον αποθέωσε...

Βέβαια επειδή στο ΝΒΑ οποιαδήποτε σωματική επαφή παίκτη - διαιτητή απαγορεύεται, ο Μόρις δεν γλιτώνει την ποινή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK