Ο Μπαρνς πήρε 94 εκατ. από τους Μάβερικς!

Τα 2/5 της πεντάδας των Γουόριορς κατέληξαν στους Μάβερικς!

Ο Μπαρνς πήρε 94 εκατ. από τους Μάβερικς!
Μπαρνς Μάβερικς ΝΒΑ

Αρκετή από την αύρα των Γουόριορς θα έχει του χρόνου η πεντάδα των Μάβερικς, αφού μετά τον Άντριου Μπόγκατ πήραν και τον Χάρισον Μπαρνς.

Ο Αυστραλός σέντερ αποκτήθηκε με ανταλλαγή από τους "πολεμιστές". Αντίθετα ο 24χρονος σμολ φόργουορντ, το Νο7 του ντραφτ το 2012 και το βασικό 3άρι των "πολεμιστών", ήταν ελεύθερος στην αγορά και αναζητούσε το μάξιμουμ συμβόλαιο.

Η ομάδα του Όκλαντ θα έμπαινε στη διαδικασία να του προσφέρει κάτι καλό μόνο αν ο Κέβιν Ντουράντ απαντούσε αρνητικά. Η αίσια έκβαση των πραγμάτων κατέστησε... περιττό τον Μπαρνς, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και συμφώνησε με τους "καουμπόηδες".

Από το Ντάλας ο φόργουορντ από το Νορθ Καρολάινα πήρε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών έναντι 94 εκατ. δολαρίων! Χρήματα που δεν υπήρχε περίπτωση να του προσφέρουν οι Γουόριορς.Αντίθετα οι Μαβς, που έχασαν τον Πάρσονς, "καίγονταν" για έναν ποιοτικό φόργουορντ με σουτ. Ο Μπαρνς το εκμεταλλεύτηκε και πήρε αυτό που ήθελε μετά από μια σεζόν με 11.7 πόντους (38% στα τρίποντα), 4.9 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK