Ο Μπορίς Ντιαό σου δείχνει... γιατί είσαι "γατάκι"

Πιστεύεις ότι είσαι "καφεδάκιας"; Πως δεν αντιλαμβάνεσαι το ξεκίνημα μιας νέας μέρας, χωρίς να νιώσεις την καφεΐνη να κυλά στο αίμα σου; Δες λίγο που έχει φτάσει ο Μπορίς Ντιαό για ένα ποτήρι και μετά... αναθεώρησε.

Ο Μπορίς Ντιαό σου δείχνει... γιατί είσαι "γατάκι"

Από το 2003 παίζει στο ΝΒΑ -από φέτος στους Τζαζ. Από το 2000 φορά και τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Ανήκει σε ομάδα ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών εταιριών, ασχολείται επισταμένως με τη φωτογραφία, έχει μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στη Σενεγάλη. Γενικότερα, ο Μπορίς Ντιαό... δεν βαριέται ποτέ. Τον τελευταίο χρόνο αποκαλύπτει μέσω τον social networks και μια άλλη "λατρεία": αυτήν για τον καφέ. Όπου και αν πάει, έχει μαζί του σχετική μηχανή που... θα δεις πώς λειτουργεί. Την κουβάλησε στο Ρίο, στην έρημο... και οπουδήποτε αλλού ταξίδεψε. Δεν ήταν λοιπόν, παράλογη η απόφαση της ομάδας του να τον προτιμήσει για... το πρόσωπο που θα ευχόταν "ευτυχισμένη εθνική ημέρα του καφέ".

Το ESPN επιβεβαίωσε μια φήμη που κυκλοφορούσε και αφορούσε τον Γάλλο, την περίοδο που έπαιζε στους Σανς, μια προπόνηση και ένα καπουτσίνο.

"Μπήκε μέσα στο γυμναστήριο, φορώντας σαγιονάρες και κρατώντας έναν καπουτσίνο. Το καθιερωμένο δηλαδή, φλιτζάνι που τον περίμενε στο γήπεδο, κάθε μέρα" ενημέρωσε ο Ντέιβιντ Γκρίφιν, τότε ασίσταντ κόουτς στο Φοίνιξ. " Ήταν η περίοδος πριν το ΝΒΑ draft. Είδε το μηχάνημα που μετρά το επιτόπιο κάθετο άλμα και ρώτησε τι είναι αυτό. Του εξήγησα πώς λειτουργεί, με ρώτησε ποιος έχει πάει πιο ψηλά και του απάντησα "ο Αμαρέ Στουνταμάιρ". Έβγαλε τις σαγιονάρες του, άφησε κάτω το φλιτζάνι, έκανε το άλμα, έκανε ό,τι είχε κάνει και ο Στουνταμάιρ, προσγειώθηκε, έβαλε τις σαγιονάρες, πήρε το φλιτζάνι από το πάτωμα και φεύγοντας είπε "δεν ήταν και τόσο δύσκολο".

Κάποια από τα best of, με τον καφέ αγκαλιά.

Day off, watching who we will play in 1/4 of finals, an espresso in my room, #whatelse

A photo posted by Borisdiaw (@diawboris) on

New science of coffee!! Just tried one of the best coffee in the world.... #buenissimo

A photo posted by Borisdiaw (@diawboris) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK