Ο Μπορίς Ντιό θέλει να γίνει Αρειανός και δεν κοροϊδεύει

Αν θες κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις. Αν όμως θες να ταξιδέψεις εσύ στο... σύμπαν, ποιος συνωμοτεί κ. Μπορίς Ντιό;

Ο Μπορίς Ντιό θέλει να γίνει Αρειανός και δεν κοροϊδεύει

Ο Μπορίς Ντιό είναι ένας σύγχρονος μπον βιβέρ και γράψαμε γι' αυτό. Ζει το παρόν απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ξεχωριστά και δεν αγχώνεται για το μέλλον, αρκεί να έχει μαζί του την αγαπημένη του μηχανή για εσπρέσο.

Προσφάτως έκανε τη διαδρομή Σαν Αντόνιο-Σολτ Λέικ, μια απόσταση 1800 χιλιομέτρων, οδικώς. Ήθελε να εξερευνήσει τι μεσολαβεί, να γνωρίσει νέα μέρη, αφού διέσχισε τρεις τέσσερις πολιτείες (Τέξας, Νιου Μέξικο, Κολοράντο, Γιούτα). Προηγουμένως έζησε για ένα διάστημα, λόγω και της παρουσίας της εθνικής Γαλλίας στο προολυμπιακό, στις Φιλιππίνες και γεύτηκε διάφορες τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι πήγε κρουαζιέρα με... υποβρύχιο ζώντας το 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα του Ιουλίου Βερν.

Ο επόμενος στόχος του Γάλλου είναι ακόμη πιο... τρελός. Εκτός λογικής για αρκετούς. " Η καινούργια ασχολία μου είναι το διάστημα. Αυτό θέλω να εξερευνήσω. Λατρεύω να βλέπω ντοκιμαντέρ και θέλω να ταξιδέψω εκεί", απάντησε στο περιοδικό "GQ", εκφράζοντας τη σιγουριά πως μέχρι να φύγει από τον τούτο τον μάταιο κόσμο θα τα έχει καταφέρει.

" Δεν αστειεύομαι στο ελάχιστο. Στον Άρη θέλω να πάω και να μείνω, αν και δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι. Θα στείλουν μάλλον κάποιους επαγγελματίες αστροναύτες πρώτα. Αν πάντως ψάχνουν για υποψήφιους, θα έκανα αίτηση. Έστω και για μερικές ημέρες και να γυρίσω πίσω, θα είναι τέλειο", συμπλήρωσε.

Μια είναι η προϋπόθεση που θέτει: να πέσουν οι τιμές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK