Ο Νοά δεν στάθηκε... προσοχή και οι στρατιωτικοί αντέδρασαν!

Την εθνική υπερηφάνεια των Αμερικανών "τσίγκλησε" ο Γιοακίμ Νοά, με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιος ντόρος στις ΗΠΑ. "Moυ είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί παιδιά πρέπει να σκοτώνουν παιδιά ανά τον κόσμο". Η αντίδραση της στρατιωτικής ακαδημίας.

Ο Νοά δεν στάθηκε... προσοχή και οι στρατιωτικοί αντέδρασαν!

Ο Γιοακίμ Νοά έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και, μολονότι θεωρεί τον εαυτό του Γάλλο, τιμά και σέβεται τον τόπο που μεγάλωσε και τον "μεγάλωσε" με συγκεκριμένες αξίες.

Τηρεί ωστόσο αποστάσεις από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ και δη τις στρατιωτικές επεμβάσεις ανά την υφήλιο. Και με την πρώτη ευκαιρία εκδήλωσε την αντίδρασή του. Ο νέος σέντερ ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Στρατιωτική Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ και συνομίλησε με τους νεοσύλλεκτους. Από επιλογή ωστόσο δεν παραβρέθηκε στο δείπνο που παρατέθηκε.

Ο Νοά εξήγησε, στη Daily News, πως "σέβομαι τα παιδιά που είναι εκεί έξω και πολεμούν. Μου είναι δύσκολο όμως να καταλάβω γιατί πρέπει να πάνε σε πόλεμο, γιατί παιδιά πρέπει να σκοτώνουν παιδιά ανά τον κόσμο".

Οι επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας έκριναν αντισυμβατική τη στάση του Γάλλου και τον επέκριναν με επίσημη τοποθέτηση τους, διότι "η Ακαδημία πλάθει ηγετικούς χαρακτήρες γιατί την άμυνα του έθνους μας". Δεν έπεισαν όμως...

Ούτε τους Νικς που θέλησαν να υπερασπιστούν τον παίκτη τους. "Είναι δικαίωμά του, δεν θα τον πιέσουμε για κάτι που τον κάνει να νιώθει άβολα", ανέφερε ο κόουτς Χόρνατσεκ.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα