Ο Ντουράντ ειρωνεύτηκε και σνόμπαρε γυναίκα δημοσιογράφο

Η αντίδραση του αστέρα των πρωταθλητών Γουόριορς και ένας twitterικός διάλογος που δεν έγινε ποτέ.

Η εν ενεργεία μπασκετική γενιά του ΝΒΑ είναι από τις πλέον παρεμβατικές στη δημόσια ζωή των ΗΠΑ και ο Κέβιν Ντουράντ ανήκει σ' αυτήν.

Η πρόσφατη ατάκα του πως θ' απέχει από την επίσκεψη των Γουόριορς στο Λευκό Οίκο, εφόσον προσκληθούν από τον Ντόναλντ Τραμπ, προκάλεσε ντόρο και η δημοσιογράφος Μπριτ ΜακΈνρι, πρώην ρεπόρτερ του ESPN, ήταν εξ αυτών που τη σχολίασαν. Με ήπιο αλλά και αιχμηρό, αλήθεια είναι, τρόπο γράφοντας πως "αν ζήτημα είναι ο διαχωρισμός στις ΗΠΑ, τότε χρησιμοποιήστε τη διασημότητα και την πολιτική για να έλθετε κοντά. Οι σπουδαίοι ηγέτες συναντιούνται, δεν αποφεύγουν προσκλήσεις στο Λευκό Οίκο".

Τι το ήθελε; Διότι η απάντηση του KD δεν άργησε να έρθει. Και ήταν πολύ ειρωνική κι ας περικλείστηκε σε οκτώ λέξεις κι ένα emoticon. "Κλάψε. Θλιβερή ιστορία. Συνέχισε να μου λες περισσότερα", έγραψε και συμπλήρωσε την απάντησή του με τη φατσούλα του κοιμισμένου...

 

Η ΜακΈνρι επανήλθε ψάχνοντας μετά το "εντάξει, ας συζητήσουμε πως ένας επιτυχημένος άνδρας όπως εσύ μπορεί να δείξει ενότητα πηγαίνοντας στο Λευκό Οίκο, μόλις 20 λεπτά από την Prince George's County. Η παρουσία σου μπορεί να εμπνεύσει" πειστικά επιχειρήματα.

Στου... Ντουράντ την πόρτα όμως όσο θέλεις βρόντα. Αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση.