Ο Ντουράντ πήρε θέση για τη "συμμορία" του Λεμπρόν

Έχει ή όχι "συμμορία" ο Λεμπρόν Τζέιμς; Ο Κέβιν Ντουράντ έδωσε την απάντησή του μετά το σχετικό σχόλιο του Φιλ Τζάκσον.

Ο Ντουράντ πήρε θέση για τη "συμμορία" του Λεμπρόν

Τις προάλλες ο Φιλ Τζάκσον προκάλεσε πανικό στους κύκλους του ΝΒΑ και όχι μόνο με τη χρήση της λέξης "posse" προκειμένου να χαρακτηρίσει τους συνεργάτες-φίλους του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο ίδιος ο "Βασιλιάς", νιώθοντας προσβεβλημένος απ' αυτό που άκουσε μια και η λέξη παραπέμπει σε "συμμορία", απάντησε πως έπαψε να τον σέβεται τον νυν πρόεδρο των Νικς, ενώ και ο Καρμέλο Άντονι παρενέβη υπερασπιζόμενος εμμέσως πλην σαφώς τον φίλο του.

Επειδή το θέμα ιντριγκάρει, ο Τύπος το κρατάει στην επιφάνεια και ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο επόμενος που κλήθηκε να τοποθετηθεί. Προτίμησε πάντως μια πιο διπλωματική στάση.

" Καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκε ο Λεμπρόν. Δεν δουλεύει μόνο στο παρκέ, το κάνει και εκτός. Προσπαθεί να τακτοποιήσει τον εαυτό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του για πάντα", ανέφερε αρχικά δείχνοντας να τάσσεται στο πλευρό του Τζέιμς. Κράτησε ωστόσο ίσες αποστάσεις. " Δεν θεωρώ πως ο Φιλ είναι ρατσιστής. Απλώς χρησιμοποίησε μια κακή λέξη. Δεν πιστεύω ότι το εννοούσε με την κακή έννοια. Ακούστηκε βέβαια προσβλητικό. Να γιατί παρεξηγήθηκε ο Λεμπρόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK