Ο Ο' Νιλ απείλησε τον Μπράιαντ πως θα τον σκοτώσει

Ο αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων των Λος Άντζελες Λέικερς, αποκάλυψε πως οι σχέσεις του Κόμπε Μπράιαντ με τον Σακίλ Ο' Νιλ είχαν φτάσει σε οριακό σημείο κατά την κοινή τους θητεία τους "λιμναθρώπους", με αποκορύφωμα την απειλή του "Σακ" πως θα σκοτώσει τον "Black Mamba".

Ο Ο' Νιλ απείλησε τον Μπράιαντ πως θα τον σκοτώσει

Αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα όλων των εποχών στο NBA, κατακτώντας το δακτυλίδι του πρωταθλητή τρεις φορές με τους Λέικερς. Ο λόγος για τους Σακίλ Ο' Νιλ και Κόμπε Μπράιντ. Οι σχέσεις τους όμως, μετά τη φυγή του πρώτου από το Λος Άντζελες ψυχράθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έσταξαν... χολή ο ένας για τον άλλον.

Όμως, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο Τζον Μπλακ, αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων στους Λέικερς, οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί προτού αποχωρήσει από την ομάδα ο παλαίμαχος σέντερ. Αποκορύφωμα, η απειλή του "Σακ" προς τον Κόμπε ότι θα τον σκοτώσει, όταν εκείνος τον αποκάλεσε τεμπέλη!

"Όταν ο Μπράιαντ μίλησε στον δημοσιογράφο Τζιμ Γκρέι, ο Σακίλ πραγματικά πήγε καταπάνω του φωνάζοντας πως θα τον σκοτώσει! Βρέθηκε στη μέση ο Μπράιαν Σο και τους χώρισε", ανέφερε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK