Ο Πόποβιτς άφησε έναν... Τσίπρα σε πουρμπουάρ!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι large τύπος. Τόσο large που άφησε τεράστιο πουρμπουάρ σε εστιατόριο, το οποίο αντιστοιχεί, περίπου, στο μηνιαίο μισθό του Αλέξη Τρίπρα ως πρωθυπουργού στην Ελλάδα (φωτογραφία)!

San Antonio Spurs coach Gregg Popovich watches his players during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves, Saturday, March 4, 2017, in San Antonio. San Antonio won 97-90. (AP Photo/Darren Abate)
San Antonio Spurs coach Gregg Popovich watches his players during the second half of an NBA basketball game against the Minnesota Timberwolves, Saturday, March 4, 2017, in San Antonio. San Antonio won 97-90. (AP Photo/Darren Abate) AP

Δεν είναι μυστικό πως πολλοί αθλητές (πρώην και νυν) όπως και προπονητές του NBA αρέσκονται στο να δίνουν μεγάλα tips. Από τους πιο γνωστούς είναι ο Σακίλ Ο' Νιλ που σπάνια πέφτει κάτω από τα 500 δολάρια, ενώ στους παρκαδόρους δίνει πάντα 300!

Αυτή τη φορά, βέβαια, κάποιος τον ξεπέρασε. Ο λόγος για τον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς. Την προηγούμενη εβδομάδα ο έμπειρος κόουτς βρέθηκε στο Μέμφις για το ματς των Σπερς με τους Γκρίζλις και άφησε tip σε εστιατόριο 5000 δολάρια!

Ένας χρήστης του reddit ανέβασε σε ποστ του την απόδειξη που του έστειλε φίλος του ο οποίος προφανώς εργάζεται στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Είπαμε large ο Πόποβιτς...

Ο Πόποβιτς άφησε έναν... Τσίπρα σε πουρμπουάρ!

AP Photo/Darren Abate

News 24/7

24MEDIA NETWORK